Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
supercow
őstag
Szépen alakulnak a piacok... Btc 59usd, ltc 1.6 usd.
In nomine Pasta, et Fusilli, et Spaghetti Sancti. Ramen.
-
supercow
őstag
Sajnos nincs mozdítható pénzem, marad a bányászat, úgyis 2-3 évet akarok most várni. Csak jönne meg a második kártyám.. És csökkenhet egy jót a difficulty is...
-
supercow
őstag
Btce saját "feltöltökódja" generál neked egy X értékü kódot, amit valaki beírhat, és azzal feltölti a saját btce fiókjába.
1 te kikéred a withdraw alatt kód formában a ltc, btc, usd összeget mondjuk 5 usd
2 a kódot eladod nekem 5 usd-ért, forintot adok
3 én beírom a kódot, lesz 5 usd-m a btce fiókban
4 mindenki örül, te mert nem fizettél magas jutalékot, nekem lett könnyen bent egyenlege, btce mert náluk marad, mozgásban a pénz.
Ééértedmár?[ Szerkesztve ]
-
supercow
őstag
-
supercow
őstag
válasz #68216320 #358 üzenetére
Külföldi számlára gondolom lehet, de kinek van itt rubel számlája valamekyik moszkvai bankban? És ne felejtsd, amint visszaváltottad adóköteles jövedelem lett az összeg ugyanúgy mintha tözsdéztél volna vele.
[ Szerkesztve ]
-
supercow
őstag
válasz Sony Toprano #366 üzenetére
köszi az infót.
-
supercow
őstag
Nem célszerü a poolhoz egy btce befizetési címet megadni. A btce fiókokat mostanában többször feltörték. Inkább normál tárcába kérd a kifizetést és utána mozgasd a btce fiókodba.
Félreértettem.. Szóval elvileg a gox is bevezeti az LTC kereskedést. Ha nem sürgös várj, mert sokat vesztesz a 3 utalással és ideoda váltásokkal.
[ Szerkesztve ]
-
supercow
őstag
http://allchains.info/
Est Next Difficulty 422.39In nomine Pasta, et Fusilli, et Spaghetti Sancti. Ramen.
-
supercow
őstag
én is, egy 5770-esem van csak, kb 160-200 khasht tud. Azzal számolva 4 dolláros árfolyamnak kéne lenni, hogy az új difficulty mellett ne legyen ráfizetéses, az itthoni áram árakkal számolva.
mtgox megerősítette, hogy 2 hét és bevezetik az LTC-t. Remélem a sok birka ráröppen és felmegy az ár.In nomine Pasta, et Fusilli, et Spaghetti Sancti. Ramen.
-
supercow
őstag
http://www.reddit.com/r/Bitcoin/comments/1c7ahh/we_are_mt_gox_ama/
hivatalos mtgox kérdezz-felelek:
- When will you bring online support for the other cryptocurrencies?
- We were scheduled to launch a new cryptocurrency this week, but recent events have taken precedent. We're looking at 1~2 weeks now, but it will happen.
- This is HUGE news for LTCIn nomine Pasta, et Fusilli, et Spaghetti Sancti. Ramen.
-
supercow
őstag
Kellemes, felment 110-120 dollárra a BTC, az LTC épp 2.5 usd alatt van. Alakul ez.. Ki mire tippel, meddig megy amikor a Gox-on elindul a kereskedés? Én max 25 dollárig tippelek, mert a kisemberek közül nagyon sokan nem tudnak már BTC-t venni a kezdeti nagy befektetés miatt. Nekik ideális az LTC, olcsóbban tudnak venni belőle.
Azt bánom hogy a bányászat egyre nehezebb.In nomine Pasta, et Fusilli, et Spaghetti Sancti. Ramen.
-
supercow
őstag
Enyém a litecoin.hu. Mit javasoltok, mi legyen ott? Per pillanat üres.
-
supercow
őstag
úgy tervezem hogy néhány napon belül amikor lesz időm telepítek egy wordpress-t és valami fórum plugint és egy egyszerű dizájnt ami megy desktop, táblagép és telefonon is. Ha valakinek volna kedve majd cikket vagy híreket írni, esetkeg hasznos dolgokat fordítani, szóljon. Aztán meglátjuk.
-
supercow
őstag
itt: https://www.litecoinpool.org/charts van egy "Network Performance and Difficulty" azon lehet látni a diff lépcsőzését. Ha jól értelmezem úgy 3 naponta ugrik 40 körüli értéket.
-
supercow
őstag
Megjött az MSI 7870-esem! fáj a hátam, de megpróbálom berakni a hétvégén és bányászni vele.
-
supercow
őstag
Betettem a 7870-est, de most a 5770-es túlmelegszik 100 fokra és valahogy behúzza a féket, venti 100%-on megy (amúgy sem egy nagy durranás az a hűtés). Nem akarom leégetni, mit javasoltok?
-
supercow
őstag
válasz supercow #436 üzenetére
Lekapcsoltam a minert az 5770es kártyán, a 7870-es közben szemetel és villog a képernyő Firefoxban. Most telepítem a 13.3-as beta drivert, azt olvastam sokaknak segített. Kéne egy hűtő az 5770-esre, vagy nagyobb ház sok ventivel?
-
supercow
őstag
kérdés: 7870-es Intensity 12 és 18 alatt is 250khash körül csinál. Ez mitől lehet?
-
supercow
őstag
válasz csaba951 #448 üzenetére
Le kell cserélnem a gyári bordát, de nem akarok annyit költeni egy újra mint a kártya ára,, nem éri meg. Keresek használt accelero-t, de még nem tudom melyik modell kéne. L2 pro kevésnek tünik, a többi drága.
A kártya tud 200khash fölött is, csak amióta bekerült a 7870es azóta nem szellözik ez rendesen. Ezért kellett levennem a feszt és az intensity értéket is.[ Szerkesztve ]
-
supercow
őstag
Rájöttem, kell egy nagyobb ház.
-
supercow
őstag
Difficulty most lett 375, következő 420.
-
supercow
őstag
válasz #68216320 #461 üzenetére
Utánanézek mert már én is terveztem, pushpool forrásom már van, valami php alapú frontend kéne mert abba bele tudnék nyúlni. Havi 3300 Ft egy alap virtuális szerver pl itt ahol a litecoin.hu is van.
pool szerver: https://github.com/jine/pushpool , https://bitcointalk.org/index.php?topic=13164.0
frontend: Simplecoin https://bitcointalk.org/index.php?topic=13164.0[ Szerkesztve ]
-
supercow
őstag
Emberek...
Ma összebénáztam egy Wordpress-t és bele egy bbpress fórum plugint a http://www.litecoin.hu/ oldalra. Még NAGYON kezdetleges, hiányos, bele kilóg stb.
Egyelőre nem tetszik a kezdőlap, még alakulni fog.
Kéne magyar nyelvű tartalom, cikkek hírek akármi, menü javaslatok meg mindenféle
Tessék elkezdeni fórumozni (ha működik), a következő napokban-hetekben meg töltsük meg tartalommal.
[ Szerkesztve ]
-
supercow
őstag
válasz almafa42 #473 üzenetére
Nyugodtan javasolhatsz a hivatalos bbpress helyett mást, ami könnyen telepíthető, kevés a sebezhetősége, normálisan karbantartják és nekem nem lesz vele sok gondom.
Egyelőre ez jónak tűnik, nem tudom mennyire van szükség hatalmas fórumra mindenféle funkcióval?
-
supercow
őstag
írtam egy gyors árfolyam dobozt a http://www.litecoin.hu/ kezdőoldalon az alsó középső dobozba. Beteszem majd a többi oldalon is a jobb oszlopba, remélem elég infót tartalmaz.
-
supercow
őstag
szerintetek tényleg felveszik az LTC-t a goxra vagy csak április 1. tréfa volt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- G.SKILL 32GB KIT DDR5 7800MHz CL36 Trident Z5 RGB Black
- Asus játékra is,FullHD,i7 7500u(4 3,5Ghz),Geforce GT 940MX 2/4GB videokártya, 8-16GB RAM,SSD,
- Samsung Robotporszívó (SR10M703HWG)
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest