Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • inf3rno

    nagyúr

    válasz Bicskás #44040 üzenetére

    Érdemes lenne egy crystaldiskmark-ot futtatni a pendrive-on, hogy megnézd mekkora sebességre képes. [link] Innen le tudod szedni, nekem USB2-n is 23MB/s-et tudott a seq. Ha 1.58GB-ra nézzük, akkor valamivel több, mint egy perc lenne seq sebességgel kiírni. Nyilván lassabb, de általában néhány perc alatt azért meg szokott lenni. A 4.5 óra irreális még a leglassabb pendrive-tól is.

    Érdemes lenne checkdisk-et is futtatni rajta Windows alól. Rámész jobb gombbal a meghajtó ikonjára, tulajdonságok, eszközök fül, ellenőrzés. Bepipálsz mindent, amit lehet, aztán elindítod. Elvileg megmondja, hogy minden stimmel e vele vagy sem. Ezen kívül megnézheted mondjuk ezzel: [link], hogy az írás és a visszaolvasás is megfelelően működik e rajta. Ez eszik valamennyi írási ciklust a pendrive-on. Legalább 1000 ciklust bírnia kell, szóval nagy jelentősége nincsen, ha nem 24 órában futtatsz ilyen teszteket rajta, csak 1x próbálod ki.

    Közben olvasom, hogy valami régi mintet próbáltál felrakni. Ennek van valami különösebb oka? Szerintem mindenképp jobban járnál egy újabbal.

    [ Szerkesztve ]

    Buliban hasznos! =]

Új hozzászólás Aktív témák