Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz tordaitibi #107846 üzenetére

Annak legalább örülhetünk, hogy Windows csak egyetlen van! Igaz beleerőszakolják, tapossák mindenkinek a képébe már óvodás korától, miközben egyre bonyolultabb, az egyre egyszerűbb userek meg mennek a hang után, mint a birkák! :D

No de legalább ismert név, lehet is szivatni a nagyeszű népeket akár így is, mert hát ez echte MS, naná, hogy megbízunk benne.
    Te amúgy is nagyon lazán veszed a biztonság kérdését, azért nálad került ez elő! Valóban szinte lehetetlen észrevenni a címnél a bibit, ha nem nagyítják ki, sose értem meg, mi a ragya itt a baj! :( Durva azért, nem? De!

Amúgy jót vigyorgok ilyenkor, mit össze tudsz donkihótézni ezzel a jujdesoklinuxvan témával. OK, hogy a szoc érában nőttél fel, de ma már sok minden más, lehet választani. Minden téren...igaz ennek az az ára, hogy átlagszinten minden elég vacak, de ez van.

Erről a szoc éráról ugrik be, hogy DarthSun mester belépésével a csapatba, totál nyugger/előnyugger szekció leszünk lassan. :D (persze ez nem jelenti, hogy azonos sebességgel hülyülünk, én már sokszor biztos vagyok benne, hogy tovább már nem hülyülök) :N

Vagy csak én vagyok szűklátókörű.

Azért legalább néha egész jó meglátásaid vannak! :P

Új hozzászólás Aktív témák