Hirdetés
- Computex 2023: megreformálta az SFF tápszabványt a Streacom
- Computex 2023: futurisztikus köntösben tér vissza az ASUS Matrix VGA szériája
- Computex 2023: monitorok és mesh rendszer is előkerültek az MSI kalapjából
- Computex 2023: előre és hátra is lép a Kingston
- Computex 2023: az Acernél középpontban a fenntarthatóság
- Milyen TV-t vegyek?
- Olcsó gamer monitorral támad a Xiaomi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple notebookok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Computex 2023: megreformálta az SFF tápszabványt a Streacom
- Tripla hűtéssel: MSI GeForce RTX 4060 Ti Gaming X Trio videokártya
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robi BALBOA
őstag
Gondolom nekünk végfelhasználóknak nem lesz olcsóbb.
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /SLOT A lapot és Procit Keresek!/
-
Lacccca87
őstag
Kb felesleges volt, es csak kornyezet szennyezes. Igy tobb is fer egy rsklapra legalabb.
-
Raysen623
addikt
válasz
Robi BALBOA #1 üzenetére
Mennyit is költ ez a marketing cég dobozcserékre?
[ Szerkesztve ]
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
opr
veterán
Yapp, pontosan igy. Ha nincs a cpu melle huto csomagolva (aminek ebben a kategoriaban ugysincs semmi ertelme, tehat abszolut nem gaz a hianya, sot), akkor reszemrol azt se bannam, ha egy ~1-2cm vastag, cpu +1cm oldalhosszu kis karton teglatestben lenne a proci. Lehetoleg ugy, hogy ujrahasznosithato papir only a csomagolas, egy lopas ellen vedo pici matricaval es kesz, tuskeket mar ugyse kell rajtuk vedeni.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
MLaca
őstag
nekem a nagy, műanyag díszkocka kell.
http://mlzphoto.hu/
-
cucka
addikt
Bezzeg régen azt a menő áttetsző kék dodekaéder volt a csomagolás, amit ki tudtál tenni a polcra.
Persze, úgyis a terméket használod, nem a csomagolást.De ha én kifizetném a nagyon sok pénzt a csúcskategóriás termékért, teljes joggal várom el, hogy ne csak a termék, de a körítés is csúcskategóriás legyen.
-
catlaca
senior tag
Valaki inteléknél feltalálta a spanyol viaszt, fele akkora csomagolásban kétszer annyi fér egy konténerbe. Gratuláljunk neki. Gondolom felmerült az is, hogy mennyivel olcsóbb lenne a gyártás, ha procit nem is raknának a dobozba. Ezt az ötletet végül elvetették azzal, hogy később visszatérnek rá. Az is megfontolandó, hogy minden második generáció esetében, csak küldjenek a júzernek egy új dobozt meg egy átcimkéző készletet. Mindenki jól járna, le sem kellene sok szemetet gyártani, a felhasználónál is meglenne az új hw fíling, a teljesítmény is maradna, ahogy eddig is.
“Hülyeségre nincs diéta” (Rejtő Jenő)
-
Robi BALBOA
őstag
Jogos, már ott elúszott a dolog.
Van abban is valami, hogy felesleges a nagy csomagolás, és annak is igazat adok akiknek kell a pöpec csomagolás. (én is szeretema szép körítést, és egy cucc úgy fullos ha megvan mellette a doboz is és lehetőleg a körítés is)
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /SLOT A lapot és Procit Keresek!/
-
cucka
addikt
Az a dodekaéder azért volt különleges, mert aki erre fogékony, az kirakhatta a polcra, mint dísztárgyat.
De igen, az Apple-nél kifejezetten fontos szempont az "unboxing experience". Hogyan bontod ki a dobozt, hogyan van prezentálva a termék, stb.
Ez főleg régebben volt nagyon szembetűnő, azóta a versenytársak is fejlődtek, plusz az Apple-nél is lecserélték a műanyag fóliákat papírra. -
Eddig sem volt semmi értelme a páváskodásnak.
Született egy normális döntés.IF U RIDE LIKE LIGHTNING, U'RE GONNA CRASH LIKE THUNDER
-
-
kalmani
tag
Régen minden jobb volt. A tálcás Pentium-ot olcsón lehetett vásárolni.
Tavaly 13900K procit vásároltam. Volt tálcás is, de a dobozos olcsóbb volt. Ki érti ezt.[ Szerkesztve ]
-
Darmol
senior tag
"Gondolom felmerült az is, hogy mennyivel olcsóbb lenne a gyártás, ha procit nem is raknának a dobozba."
Kínaiak már feltalálták, és levédették. [link]
Csóri Intelnek marad a szükségszerű gyártás.A vérem piros. A sznoboké kék. Zöld a szörnyeké. avagy "Én annyira nagyon irigyellek téged, hogy beszélhetsz velem."
-
Robi BALBOA
őstag
Így kell ezt csinálni!
[ Szerkesztve ]
-
-
GodGamer5
addikt
-
tibaimp
veterán
Eleve így kellett volna kiadni....
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
kalmani
tag
És mi lenne, ha a hipszter doboz maradna, de nem lenne bene CPU?
Tuti lenne vevő rá. -
-
zetor2000
senior tag
Olvasd el a #14-es hsz-t...
Kicsit furcsálltam, hogy hogyan jön ide a mobiltelefon dobozból hiányzó töltő...
Hogy a műanyag szilícium lemezke dísz nem jár, szerintem nem nagy tragédia. Kisebb lesz a doboz, amiben jön a CPU, az se katasztrófa. De hogy töltőt se kapj, na az parasztgyalázat!Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
pandras83
senior tag
Erről a fillérb*szó húzásról az jut eszembe, amikor a 2000-es években szállást kerestünk Siófokon nyári munka okán és egy öreg házinéni azt találta mondani, miután megnéztük a túlárazott szobáját, hogy "Úgy megkínálnám magukat egy kávéval, de olyan drága a kávé."
Cyberfuck Patchrunner
-
Smith2007
tag
Jó ötlet Én eddig se értettem miért rakták hatalmas téglákba a processzorokat.
-
Rowon
őstag
válasz
zetor2000 #47 üzenetére
Értem én, csak poénkodni akartam. A töltő szóról még az elektromos autók jutottak eszembe, amiknél állítólag egyes modellekből gyárilag hiányzik a pótkerék, hogy nagyobb legyen a hatótáv, meg kőccségcsökkentés.
Hogy most ez tényleg így van-e, vagy urban legend, mindenesetre szerintem agyhalál. Nekem már kellett több alkalommal is pótkereket használni és most ott szórakozni az út szélén, hogy hol találok vasárnap délután trailert, ami majd hazaviszi a defektes kocsit... Nonszensz.
Tehát nekem egy kicsit olyan ez, hogy egyik gyártó olyan dolgon spórol (pl. Intelnél ez a 100 forintos doboz), ami valahol bagatel, a másik meg olyan dolgon spórol, ami kritikus lenne (pl. hővezető paszta VGA-kon).
[ Szerkesztve ]
"Azért vagyunk emberek, mert a csillagokat bámuljuk, vagy azért bámuljuk a csillagokat, mert emberek vagyunk?"
Új hozzászólás Aktív témák
ph Költségcsökkentés áll a lépés hátterében, mivel árban se annyira drága a korábbi legjobb modell.
- Milyen TV-t vegyek?
- Adobe Photoshop
- Olcsó gamer monitorral támad a Xiaomi
- Spórolós topik
- Ulefone Note 16 Pro - nem mindegy, mennyi
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Robot fűnyírók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óra topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99A SLI PLUS X99 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 magos 8 szálas processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900K 10 magos 20 szálas processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5-11400F
- Eladó Intel Core i7-8700K 6-Core 3.70GHz LGA1151 processzor
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest