- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi haladó szinten
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Melyik tápegységet vegyem?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Pánik a memóriapiacon
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lokii
aktív tag
Néztem pár hónapja meg is lepődtem
Ez esetben bennem van a hiba vagy az én konkrét hazamban vagy mindkettő , online kézikönyvben nem láttam rá vonatkozó részt, 2021ben próbálkoztam levenni , és be van ragadva , csak a nem vissza helyezhető meshek feszült meg , és a felső panel , vagyis feszültek össze , gondoltam oké inkább nem szórakozok vele mert nem tudom hogy van e spare part hozzá.
Mondjuk a ház elejét valami műanyag csavarok vagy mik fogják oda , azt a videóban nem láttam -
TIT
veterán
Kitudom nyomni persze,csak nehezen mert az egyik mindig fogja és le kell rúgni az elejét szó szerint.
A tetejével te is szenvedsz,ez egy pofátlan gagyi megoldás,nekem 30 ropi volt,már 50,a 10 ropis cooler masterem jobb volt.
Ennyit a nagy német minőségről.
Az oldaláról is letört egy pöcök a szellőző részről,de azt kaptam egyet gariba. -
Nekem azóta már két phanteklls házam van a másod gépemhez egy P400 silent a fő gépemhez meg egy P600 silent és élvezem,hogy nincs semmi letörős fül
Akinek eladtam a be quiet silent base 600 házamat ő kapott egy vadi új tetőt is hozzá amin minden fül megvan
Biztos te szerencsésebb voltál jobb minőségű füleket kaptál,igaz nem törtem le eegyet sem az előlapi fülekből de attól függetlenül akkor is nagyon meg kellett őket tolni,hogy letudjam szedni az előlapot már már olyan érzés volt mintha törés határon lett volna.Ehhez képest a phanteks ház eleje tényleg simán leszedhető csak meghúzom alul és már le is jött éss semmi törékeny szar fül nincsen rajta,szóval sajnos a be qiuet hiába márka ez amatőr gagyi megoldás volt tőle.
-
cucka
addikt
A #2-ben a fényképen látszik - azok a két ágú hosszú pöckök tartják az előlapot. Ha leveszed a ház oldalát, akkor hozzáférsz, összenyomod kézzel és akkor át tudod tolni a lyukon.
Leírva bonyolultabb mint ami valójában. A lényeg, hogy pillanatok alatt leszeded az előlapot tépkedés, törésveszély meg semmi nélkül.
-
TIT
veterán
Igen mi beszéltünk anno,tetején 2 biztos letört és az elején is 1 vagy 2,de sajna jön a többi is,mert nagyon gagyi egy drága házhoz képest,egyik ház se ilyen gagyi,phantekset vettem A400-ast a keresztfiamnak,persze,hogy más.
A gond,hogy az egyik ami letört felülről eltünt és zörög valahol a gépben ha felfordítom a házat,valszeg az alaplap vrm hűtő mögé esett be,onnan meg ki nem szedem.X-570 Aorus Elite. -
Fura mert egy videóban simán leszedték az elejét az olyan háznak mint amit említesz,hogy neked van
Ahogy elnézem hasonló ezen az új be qiueten is az a becuppanós műanyag amúgy ez annyira nem rossz megoldás mert van egy no name házam amin szintén ilyen van és simán egy óvatos rántással lent is van az eleje.Ez elméletben nagyon jól hangzik csak gyakorlatban nem pont úgy működik.Lehet a kiadásokon a műanyag pöckök nem egyformák de én nem győztem tornázni az elejével is,hogy ki tudjam pattintani már már félő volt,hogy letörik tiszta olyan érzés volt.Szóval az eleje meg a teteje is gagyi megoldás egy nagy márkához viszonyítva.
-
Ne is mond,nagyon jó ház volt a 600-as de azok a fülek megőrjítettek tört a tetejéről ezerrel lefelé az előlepról hálisten nem de sokszor féltem,hogy azok is letörnek.Vettem utána egy phanteks házat hát attól tanulhatna a be quiet frankó mágneses előlapja van egy kézzel leszedhető meg a tető rész is jobban szerelhető.
Viszont úgy nézem itt már a tetőn csak egy porháló van ami mágneses az elején meg még műanyagok de olyan becuppanós fajta talán nem törnek le.
-
TIT
veterán
Ha olyan szutok mint a 600 akkor tuti nem,törik le az összes műanyag gagyi fül a tetején és az előlapján is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch
- Apple Watch
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- bambano: Bambanő háza tája
- Házimozi haladó szinten
- iPhone topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Napelem
- További aktív témák...
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Akinek eladtam a be quiet silent base 600 házamat ő kapott egy vadi új tetőt is hozzá amin minden fül megvan