Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Dreamie

  őstag

  válasz robin18 #5337 üzenetére

  Mennyiért adod el? Szerintem mindenképpen buksz a dolgon, de kinek mi éri meg. Ha neked megéri, akkor ennyi csináld, kíváncsi vagyok, mennyivel jobb. :)

  [ Szerkesztve ]

  Kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!!! Battle tag: Dreamie78#2957

 • Classius

  aktív tag

  válasz robin18 #5337 üzenetére

  Hát már ne haragudj de elég nagy baromság volt akkor ez az egész. Mármint eddig fényezted védted az y580-at aztán meg kijött az y500 és már váltasz is... Ezzel nem is lenne különösebb gondom csak nem értem hogy egy ember vesz 300 k -ért gépet aztán meg eladja pár hónap múlva, mert kijött egy papíron jobb teljesítményre képes változat... mindezt úgy hogy anyagiakban csak buksz rajta olyan pénzeket, amik azért nem kis tényezők. Nem téged kritizállak csak a helyzeten furcsálkodom kicsit, én speciel nem tartozom azok közé akik megengedhetik maguknak csak úgy az ilyen laptopokat (mármint a több 100k-s) ezért is nagy dolog számomra hogy sikerült kipengetnem ezt a nem kis pénzt érte, és csak azért mert most kijött egy papíron(gyakorlatban már más a helyzet) jobb, én nem fogom lecserélni. Ilyen alapon minden félévben vehetnék újat, mert mindig lesz jobb.
  Én az y580-amat évekre vettem, játékra, asztali helyett, fősulira hordozgatásokkal. Minden téren megfelel és ennél jobbat úgy érzem akkor nem kaphattam volna a pénzemért, most is imádom ezt a notit. Bár ha most kéne vennem laptopot, szerintem ugyanúgy az y580 mellett döntenék, egyrészt a sli miatt (ami hátrány is egyben még ugyebár), másrészt mert az y500 csak FHD-s képernyővel kapható (amit jelenlegi ütemmel nézve pár hónap múlva ugyanúgy nem lesz képes kihajtani, hiába az sli), harmadrészt pedig volt szerencsém még a vétel előtt közvetlen egy y500ast megtapogatni, és ergonómiára nekem az y580 sokkal többet adott vissza (ez egyénfüggő ugyebár).
  Még egyszer mondom nekem csak azt fura látnom, hogy valakinél így megy ez az egész... gondol egyet és lepasszolja a 280k-s laptopját majd vesz egy drágábbat helyette. (Még mielőtt felmerülne valakiben nem, nem az irigység szól belőlem)
  Persze egyáltalán nem rám tartozik, hogy te mit veszel és mit nem, ezért is kérek már elnézést ezért az üziért is.

  “Nem az számít, hogy a leggazdagabb ember legyek a temetőben. Ami igazán számít, hogy úgy térjek nyugovóra éjszaka, hogy valami csodálatosat alkottunk.” (Steve Jobs) # Lenovo Y580 _ Apple iPhone 7 #

 • nbware

  senior tag

  válasz robin18 #5337 üzenetére

  előtte szerintem mindenképp olvasd el a fórumot, ugyanis folyamatosan fikázzák az y500ast. Arról nem is beszélve, hogy y500nál nem megy a win7 alatt az sli, így kénytelen vagy feltenni a win8at.

  Az SLI csak megnyugtatlak, nem 90-100%al tud többet, hanem kb 15-20% és a legtöbb játék nem is támogatja. Nem lebeszélni szeretnélek, csak előbb olvasd el mit írnak a y500as fórumon róla és szerintem nem fogod eladni a laposod.

  csak röviden írom, hogy ha mákod van, akkor ezekkel nem lesz bajod (a fórumon eddig mindenkinek előjött ezekből valamelyik)
  - bal oldali hangszóró berreg (de ha megnyomod a power gombot, akkor nem annyira irritáló)
  - touchpad hibás, nem érzékel rendesen, ráadásul majdnem dupla akkorát kell nyomnod rajta, mint most a y580ason.
  - kifli alakja van a laptop tetejének, azaz olyan, mintha nem lenne rendesen összerakva
  - bal oldalt a billentyűzet hangosan kattog
  - a jobb oldali VGA (azaz a 2. VGA) nem mindenkinek üzemelt rendesen

  Ehhez képest az y580 fényévekkel jobb és megbízhatóbb. Ha már tényleg normális laptopot szeretnél, amin a játékok tuti elindulnak, nos az nem a 300 000 forintos kategória, hanem mondjuk olyan 450 000 vagy több. pl Alienware kb ilyesmi konfiggal, hogy core i7, 16 giga ram, AMD Radeon HD 7970M Crossfire :)

  Lenovo y720, Samsung S8, Iphone 7

 • Aryan

  senior tag

  válasz robin18 #5337 üzenetére

  Anno én is filoztam az y500-son, mert 25000ft-al került volna többe mint az y580-as ahol dolgozom. De az sli dolog szerintem nem jó még a notiban, sokszor lassabb is lesz a játék vele. Külföldi fórumokon is több ember szenved azzal, hogy egyszer csak nem látszódik a bay-es vga (ez random van). Én várnék még a cserével.

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés