- Gaming notebook topik
- Kompakt vízhűtés
- [Re:] A VESA közleményben tudatta, hogy nincs közük a DisplayHDR 2000 plecsnihez
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Synology NAS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes, vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 5 / 3 2***G/3***G "Raven Ridge, Picasso" (AM4)
Hozzászólok Aktív témák
-
masholnap
senior tag
hát lehet, hogy Te megengedheted ezt Magadnak, ez tök jó, de nem azért veszi az ember garanciával a gépét, hogy máshol javíttassa. nekem ennél a gépnél kijelzőt kellett volna cserétlenem, billentyűzetet, hűtőventit, és nyilván pasztáztatni is, ha nem gariba küldöm vissza. ez sztem egy csinos 80-100e ruppó lenne kb. egy új gép esetén (08.29-én vettem, tulajdonképpen érdemileg még nem is használtam).
csak egy kis off: kollegám egyik haverjának szoftverhibás lett a Sony telefonja. két szerviz és három hét után felajánlott neki a Sony egy jobbat
nekem a lenovo négy szerviz és majdhogynem két hónap után felajánlott egy rosszabb gépet. ismételten no comment
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Mi8 6/64 Black
- MacBook Pro Retina 15" Touch Bar 2018, Gray, üzletből, magyar bill. i7/16RAM/256SSD/Radeon Pro 555X
- Féláron,Dell Latitude 7490, ultrabook, Dell garancia, i5/16GBRAM/512GBSSD FHD IPS matt érintőkijelző
- MacBook Pro Retina 15" Touch Bar 2018, Gray, üzletből, szép állapot i7/16RAM/256SSD/Radeon Pro 555X
- Bomba áron DeLL Precision 7520 workstation, üzletből,garanciával I7/32GB RAM/512GB SSD/Quadro M2200
- ELADÓ DEATH STRANDING, GOD OF WAR, ASSASSIN'S CREED ODYSSEY, Ratchet Clank PS4 EGYBEN
- Eladó (esetleg cserélhető) egy új, garis ID-Cooling CPU hűtő
- Új/bontatlan konzolok, kiegészítő és szoftverek ( PS2, PSP, NES mini, stb )
- Holy Magic Century - Nintendo: N64
- Dell E7440 Touch FHD IPS, i5, 16GB, 256GB SSD, új akku, világítós magyar bill.+táska,dokkoló
Állásajánlatok
Cég: Prefixbox R&D Kft
Város: Budapest
Cég: Glownexus Hungary Kft
Város: Budapest