Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • B-L-A-C-K

  titán

  válasz Knife.McL #834 üzenetére

  Nézz meg akkor egy:

  Egy Dell Latitude/XPS/Precision, HP Probook/Elitebook, Lenovo Thinkpad-et...stb-t, sokkal minőségibb gépek, anyaghasználat szempontjából, természetesen nem egy Dell Inspiron-ra értettem.

  Nekem egy Y570-es van, ami ugye anyaghasználatát tekintve a fedlap fém borításán kívül szinte ugyan az mint a Y580-as, na most a munkahelyemen egy Dell Latitude gépet használok, és köze sincs a Lenovonak hozzá képest minőségben. De már elég sok notim volt, illetve szoktam elég sokat foglalkozni ezzel, szóval hidd el tudom.

  De megpróbálom elmondani érthetőbben, tegyük fel itt a Y580-as, a tetején van egy kis fém borítás meg a belsejébe, amúgy az egész egy műanyag, és itt van pl egy Elitebook, felül platina vagy alumínium borítás, magnézium ötvözet kijelző burkolat, a teljes gép váza magnézium, karcállóbb műanyag elemek, ez annyit jelent, hogy ahol éppen van egy kis műanyag az is sokkal masszívabb mint bármely másik notebooké, cseppmentes és kopásállóbb billentyűzet, az EliteBook tpuchpadja és bilentyűzete bírja legjobban a fényesedést, stb.

  Szóval nem azt mondom sz@r a Y580, meg akkor nekem se a kis tesója lenne, tudásához képest most ez van a legjobb áron, viszont minőségben messze nem.

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés