Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • baro32

  aktív tag

  Szevasztok új fejlemény ált be a megjavított lenovo y580 laptopomról.................mégsem jó bemásolom nektek azt az e-meilt amit írtam nekik most küldtem el.

  Tisztelt TMX

  Na most már betelt a pohár garancia javításból visszaküldött laptopom lenovo y580p tipus alaplap csere meg ilyesmiken ment keresztül mivel elszált a videóvezérlő csak azt nem értem hogy az a processor-ban van tudtommal!
  Meg a töltő sem működik pedig nekem hibátlanul működött és akkor is jó volt mikor elkűldtem önökhöz.
  Nagy felháborodásom az hogy már a 3-dik töltőt rendelem meg hozzá és ugyan mind teljesítményben és csatlakoztathatóságban stimmel hozzá a laptop nem hajlandó felvenni a töltést!!!
  Felindultságom oka az hogy közel majdnem 1hónap volt míg eljutottunk oda hogy elvigyék javításra a laptopot, amit 1 hét alatt sikerült is megcsinálni ennek kimondottan örültem de az hogy nem tudom használni a laptopot mert nincs adapter hozzá amit szerintem sőt biztos is hogy elcseréltek amit sajnos nem tudok bebizonyítani de szabályosan emlékszem hogy a csatlakozó dugó nem ilyen pirosas-barnás hanem sárga színű volt a belső része.
  Nyugodtan lemásolhatják meg felvehetik minden ilyen írásomat beszédemet ez a tényeken nem változtat!
  Saját érdekükben KÉREM ÖNÖKET!!!! a hibát kijavítani mihamarabb.
  Nem akarok alpári módon fenyegetőzni meg ilyenek de itt állok egy 286ezer forintos komoly laptoppal amit már áram nélkül be sem tudok kapcsolni, ha kérésemnek rövid időn belül nem hajlandoak teljesíteni akkor komolyabb dolgokhoz fogok most már folyamodni.
  FOGYASZTÓVÉDELEM és FELJELENTÉSSEL és most már attól sem riadok vissz hogy meglátogassam személyesen önöket.

  BALLÓ TAMÁS voltam egy elégedetlen ügyfelük ...........................................................................

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés