Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • MontyPython

  csendes tag

  válasz #35090688 #6240 üzenetére

  Ezzel nem értek egyet. Nekem egy 128 GB-os mSata SSD van a gépemben. Az alap programokon kívül az SSD-re van telepítve pl.: Corel videószerkesztő, Corel képszerkesztő, FIFA 13, FIFA 14, FryCry 3, NBA14. Ezen felül még további 25 GB szabad helyem van. Persze javasolt letörölni azokat a játékokat, melyekkel már nem játszol.
  SSD beüzemelése:
  HDD-ről az összes fontos file-t átmásolod külső vinyóra, vagy egy másik gépre.
  Start menübe beírod, hogy onekey recovery, elindítod, majd a progiban a visszaállító lemez létrehozását, ezen belül meg a "gyárilag alapértelmezett visszaállító lemez"-t választod! 3 db DVD-re lesz szükséged, igaz 4-et ír, de a negyediket nekem már nem kérte! Megíratod vele a dvd-ket, majd kikapcsolod a gépet. Így a recovery particióról csináltál egy bootolható biztonsági mentést.
  Kiveszed a vinyót, be az SSD-t, berakod az első lemezt a dvd meghajtóba, és így indítod el a géped. Követed a képernyőn megjelenő utasításokat, és kész. Az msata SSD-n van a rendszer, ami teljesen friss. Ezután a HDD-t visszateheted a helyére. Újraindítás. A gép már az SSD-ről indul. A HDD-t egész nyugodtan leformázhatod. Olyan lesz így mintha alapból a gyártó SSD-vel adták volna a gépet!

  Y580, 42PFL6877K

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés