Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • MaxxDamage

  nagyúr

  LOGOUT blog

  válasz Classius #5329 üzenetére

  Egyetértek !
  A PC -be minden egyes alkatrész megújul és cserélődik ! (ez a lényege)
  Mai világba van nagyon sok fajta / gyártó cég... emlékszem mikor beindul a PC alkatrészek nagy "gyártása" kifejlesztése... volt pár gyártó és pár alkatrész, de most a piacon számos cég / konkurens megtalálható az újnál újabb alkatrészekkel :) , A lényege az, hogy ha valami a "boltok" polcaira kerül... már van másik amin dolgoznak / fejlesztés alatt van, hogy 1-2 months múlva a piacra dobhatják és ez így megy körforgásszerűen.. (ez pénz / bevétel , pénzforgás) így a PC -k sose fognak kvonulni a piacról, mert hatalmas pénzforgást eredményez ! (ezt biztos tudja mindenki) Lényeget leírtam.. ezt még lehet ragozni, de ennyi elég :)
  (tudom, mert személyesen tapasztaltam, dolgoztam 9-10 évet Elektronikai Multi Cégnél... ahol sokminden megfordult az x év alatt , telefonok, PC alkatrészek, XboX , Serverek , TV-k , beltéri..stb...)

  Ez Y580 topik nem PC Future ^^

  L

  [ Szerkesztve ]

  ◄►Clevo® X170SM-G -_- LG® V30+ ThinQ DS 4/128GB "Blue"►LG® V50 ThinQ 5G Dual Screen 6/128GB "Black"◄SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►

Hozzászólok Aktív témák