Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Classius

  aktív tag

  válasz #35090688 #5190 üzenetére

  Nekem sima HD képernyös y580am van, pont a játékok miatt. Én a Crysis-nál nem tapasztaltam semmiféle gondot, maximumon volt minden, bár frissítésekkel gondolom jobban optimizálták a játékot, én pedig raktam fel belőlük. A Crysis 2-t még nem vittem végig, még az eleje fele vagyok, de szemlátomást az az érzésem, hogy az jobban van optimizálva, vagy legalábbis gördülékenyebben fut.
  Én minden szempontból megvagyok elégedve a géppel, de még egyszer nem fogom leírni amit már egyszer ITT leírtam. Ebből máig igaz minden. :) Annyival egészíteném ki, hogy azóta is szinte minden hétköznap hurcolászom a gépet és semmi baja nincs (lekopogom), plussz mostanában egyre többet használom ágyban a gépet, de itt sem tapasztalok jelentősebb melegedéseket. Az i7 miatt nagyon féltem, de egyáltalán nem kellett volna, remek a laptop hűtése.

  “Nem az számít, hogy a leggazdagabb ember legyek a temetőben. Ami igazán számít, hogy úgy térjek nyugovóra éjszaka, hogy valami csodálatosat alkottunk.” (Steve Jobs) # Lenovo Y580 _ Apple iPhone 7 #

Hozzászólok Aktív témák