Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • bacus

  őstag

  válasz #35090688 #5183 üzenetére

  Nézz pár videót a youtubeon. SSD-vel bárhonnan számítom 20mp alatt betölt, azaz utána már nincs hdd használat. Ezt kitárgyaltuk pár oldallal előrébb, olvass vissza. Hibernálás nem igazán jó az SSD-nek, de feleslegesnek is tartom ilyen boot idővel.

  Az autós játékoknál (legalábbis annál a párnál amivel én játszottam), nem igy működött a billentyűzet. Valóban vagy nyomod, vagy nem, DE a kanyarodásnál ez nem azt jelenti, hogy vagy eltekerted a kományt vagy nem.
  (minél tovább nyomod a balra gombot, annál jobban tekeri a kormányt, ami időbe telik, ha megvan az iv, akkor pedig nyomkodod a gombot azaz kicsit vissza, kicsit balra, kicsit vissza, stb., de mivel elég nagy a játékban a kormány tehetetlensége, ezért tartja az ivet)

  Egyébként az USB-s kormány minden szempontból jobbá teszi az autós játékokat, főleg ha manuál váltóval játszol. De azért van, hogy tesóm jobb köridőt megy billentyűzettel (ahoz szokott), mint a fiam kormánnyal.

  [ Szerkesztve ]

  "Nagyon rossz lány voltam. Meg kell büntess !" nyögte a fülembe, így aztán telepítettem a windows 10-t a laptopjára... https://www.paypal.me/engiman/20

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés