Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tenken

    őstag

    válasz q2w3 #4818 üzenetére

    Ez így ebben a formában nem igaz. A gyártók természetesen nem támogatják, hogy te otthon cserélgesd a gépedben a processzorokat. Az más dolog, hogy nincs semmi olyan matrica aminek a sérülése a garancia elvesztését vonná maga után, így nem kell tartanod a retorziótól. Processzort sem tudsz felhasználóként direktben a Lenovo-tól venni. Maximum találsz egy szervizes szakembert, aki tud neked rendelni és van olyan rendes, hogy a beszerzési áron adja tovább.
    Ami a kompatibilitást illeti, a lábkiosztás szerint megy a dolog, nyilván ugyanaz a socket mindkét processzor. Az alaplapi chipkészlet is egyforma, azonban ha kicsit utána nézel észre veszed, hogy a tápellátás különböző az i5 és i7 modellek esetében. Keress képeket ahol a hűtőt szedik le és látni fogod a különbséget ha tüzetesen átnézed. Nem mondom, hogy ez kizáró tényező, de nyilván nem véletlenül van rajta.

    Ennek ellenére meg lehet csinálni, én is megtettem az én gépem esetében, de félre értés ne essék, ez nem olyan mint egy séta a parkban.

    "Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente

Új hozzászólás Aktív témák