Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Classius

    aktív tag

    válasz tajati #4702 üzenetére

    Az is számít, hogy FHD-val vagy anélkül veszed meg a gépet, na meg persze attól is függ, hogy mire használod. Ha játékokra és egyéb általános használatra akarod, akkor a sima HD -val rendelkező gépnél bőven elég az i5 évekre is, kifogja tudni hajtani. Viszont ha sokat vágsz videókat, szerkesztesz, egyéb ilyesfajta dolgokat művelsz amik jobban terhelik a procit, akkor jól jöhet az i7 már HD-nál is. Arról nem is beszélve, hogy az i7 sokkal időtállóbb, a jövőben én személy szerint jobban fogok örülni, hogy ezt vettem. Az i7-el évekkel később sem lesz gondom a játékokkal és egyéb dolgokkal.
    Ha FHD-t veszel, akkor szerintem nem is kérdés, hogy i7 az kötelező (saját vélemény!).

    Nálam az volt a legfontosabb, hogy kiváltsam az asztali gépem, emellett minimum 4-5 évig ne kelljen váltanom. Teljesítményileg szerintem 3x is erősebb a volt asztali PC-mnél, és szerintem nagyon jó választás volt ez a konfig, teljes mértékben meg vagyok elégedve mindennel, egy forintot nem sajnálok az árból.

    “Nem az számít, hogy a leggazdagabb ember legyek a temetőben. Ami igazán számít, hogy úgy térjek nyugovóra éjszaka, hogy valami csodálatosat alkottunk.” (Steve Jobs) # Lenovo Y580 _ Apple iPhone 7 #

Új hozzászólás Aktív témák