Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Szaszabond

    aktív tag

    Sziasztok kicsit off a téma ugyan de kellene egy pici tanács aki már csinált ilyet, mert viszonylag sürgős lenne a válasz a szorossá vált határidő miatt.

    Lassan lejár a promóciós akció, úgyhogy úgy döntöttem talán a jövőre nézve mégiscsak meg kellene vásárolnom 4500 forintért a win8 upgradet. Azonban Jelen pillanatban nem szívesen telepíteném még fel a rendszert. Tehát a kérdésem:

    A frissítési segéddel megvásárolom a programot, a kérdés az, hogy mindenképpen online frissíteni akarja a gépet vagy lehet olyat is választani esetleg, hogy csak letöltöm, és majd valamikor fél év múlva felrakom?

    Illetve milyen módokat kínál fel letöltés esetén? Le lehet-e ezt tölteni torrent klienssel vagy egy másik számítógépen miután ezen természetesen megvettem? Azért fontos ez, mert a jelenlegi internet sebessége és megbízhatósága nem teszi lehetővé a 4GB adat letöltését. Körülbelül 25k/sec a max --de néha inkább csak 6k/sec. (és ez áprilisig így is marad, viszont nem szeretnék lemaradni az akcióról.) Mi van akkor ha ezzel a nettel letöltés közben megszakad a kapcsolat? Lehet folytatni a letöltést vagy ad egy letöltő linket amivel később is letölthetem? Vagy csak ad egy egyszerű serial számot amivel egy bárhonnan letöltött win-8 at aktiválni tudok majd ezen a gépen?
    Szóval van egypár kérdésem :)

    Köszi a válaszokat előre is

Új hozzászólás Aktív témák