Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TurboDuck

    csendes tag

    Nem rég írtam, de nem nagyon kaptam választ, így megkísérlem még egyszer :)

    Lenne egy problémám, és szeretnék érdeklődni, hogy mi lehet az oka, illetve hogy mi lehet a megoldás rá, múlt héten pénteken érkezett meg a gép, még egy hetes sincs.

    Az MW3 multi közbe jelentkezett egy hiba, többször is.
    Van hogy másfél óra alatt többször is előjön, van hogy a végén kékhalált kapok (vagyis nem egészen kékhalál, hanem kék háttér fehér szöveggel, a szövegben az áll, hogy a rendszer megpróbálja megvédeni a számítógépet a károktól, közben ellenőriz és leáll, legalábbis ennyit sikerült kibogarásznom belőle, mert nem mutatja túl sokáig.) de van hogy 2 óra alatt egyszer sem jelentkezik a hiba.

    A hiba következő:
    Változó időközönként, játék közben elmegy a képernyő kb 3-4 mp-re, hang van közben, utána visszajön és minden megy simán. Ez a hiba van hogy másfél óra latt 3x is feljön, vagy hogy egyszer sem. A játék eredeti, tehát nem crack hiba. A játék beállításai full-on vannak, nem szaggat játék, az fps is nagyon rendben van, de megpróbáltam úgyis, hogy levettem a graf. beállításokat mediumra, akkor is volt h. jelentekezett a hiba, volt h. nem. Játék közben (én) nem érzem, hogy túlmelegedne a gép, se a kifújt levegőn, sem a gép alján, sem pedig a billentyűzeten vagy a laptopházon.

    Ez a hiba eddig csak az MW3-nál jött fel. Assassin's Creed III -nál full grafikán 2 óra játék alatt sem tapasztaltam ilyen hibát.

    Mi lehet a hiba oka, és mi a megoldás?

    Köszönöm a segítséget!

    Lenovo Y580 (i7, 64 GB SSD, 16 GB RAM, Nvidia Geforce GTX 660M 2GB DDR5), Dell U2412M, Wacom Intuos Pen&Touch M

Új hozzászólás Aktív témák