Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • kiszoleszkoo

  csendes tag

  Sziasztok! Én most szeretnék y580-at venni, és már olvasgattam miket írtatok, de rákérdeznék pár dolgora, ti mit mondotok tapasztalatból. :)

  LENOVO Y580 15,6"/Intel Core i5-3210M 2,5GHz/8GB/1000GB/GTX660 2GB/

  ezen gondolkodtam, néztem a full hd-s i 7-est is de számomra picit drága lenne már az, és nem érzem úgy hogy megérné, annyival nemhiszem hogy jobb lenne játékra.

  Főként játékra használnám, a legújabbakra(assassins creed 3, Skyrim , gta 4 meg majd az 5 és hasonlókra, meg amik a jövőben kij9nnek. Szeretném ha jópár évig megmaradhatna és megállná a helyét emellet ugye filmnézésre és mindennapos használatra, netezésre használnám.

  még annyit kérdeznék hogy érdemes felrakni uktrára a beállításoakt ha bírja a játék, vagy very high-on nagyobb fps-eknél szebb a kép? és mennyi az az fps érték aminél már többet úgysem lát szebbnek a szemünk és érdemes felemelni a beállítást illetve örülni neki ha ultrán annyit tud?

  Ezért is érzem úgy hogy számomra felesleges lenne az i7-es proci, hiszen nem használnám ki szerintem, szerintem az i 5-ös is elég erős lenne, de ti jobban tudjátok. :)
  emellett érdeklődnék, hogy olvastam és hallottam is, hogy ha full hd-s laptopot akarok hd-ba használni akkor uyge az nem ad olyan szép képet, és hogy az én hd kijelzőm ezzel a vga-val már gondolom nagyon szép képet tudna adni!? (ha mág full hd-n akarom használni csak átrakom tévére.)
  és hogy nagyon zaavró ez a fényes kijelző? elvileg a matt sokkal jobb, vagy annyira nem tükröződik csak szabadban?
  gondolom a ram elegendő, jah és a gtx660-asok ugye mind DDR5-ös memóriával vannak felszerelve?
  meg elvielg előnye is van az i5-ös procinak, hiszen kevesebbet fogyaszt és kisebb hőt is termel elvileg, vagy rosszul tudom? :) Bár még pár napot várni akarok vele, míg az euró visszamegy, mert most eléggé fent van :/
  előre is köszi a sok segítséget :)

Hozzászólok Aktív témák