Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tenken

    őstag

    válasz Sickboy25 #3937 üzenetére

    Igaz. Elnézést érte. Csak leakadtam a tagon egy pillanatra.
    Persze folytatni is felesleges, mert sehova sem vezetne.

    Mellesleg, hogy kicsit szakmai is legyen akkor már. Én most csináltam noti hűtőt. Aprón talált Delta szerver ventiket szereltem egy U2 alá. Igaz, hogy csak 80-asok, de 12v/1,2a-ra vannak hitelesítve. Viszont ott olyan légszállításuk van (kb 7000 rpm), hogy attól félek felemeli a gépet :D . A végét bekötöttem USB-re és most így 5v/05a-n a hangja sem zavaró és a légszállítás még mindíg bőven a consumer kategória felett van (ez rendesen felveszi a kraftot amit lehet usb-ról, ellenben a legtöbb bolti venti csak 0,1-0,2a körül kér, így lényegesen alacsonyabb teljesítményt nyújt ha 12v helyett 5v-t kap).
    Ha valakit érdekel nagyon ajánlom, mert a srác söpri a készletet és nevetséges áron adja (néztem neten kb 10x annyit kérnek érte ugyanúgy használtan). Méretre simán belemegy a notepal-os keretbe a gyári venti helyére, de gumicsavarral is fel tudod fogatni ahova szeretnéd.
    Én vettem egy 12v/0,75a-s adaptert is, amit szintén átalakítottam usb végre, de nem merem használni, mert mondom olyan orkánt csinál, hogy félek kárt tesz a gépben.

    [ Szerkesztve ]

    "Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente

Új hozzászólás Aktív témák