Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DonK

    aktív tag

    Kedves fórumtársak,

    Az upgrade akció keretein belül sikerült win 8 pro-t keríteni a gépre. Meglepően hamar sikerült abszolválnom az új GUI adta életérzést, ellenebn néhány dologgal nem vagyok kibékülve, és érzem, hogy ez gp specifikus, nem a win 8 közvetlen baja.

    1. synaptics touchpad driver nincs, illetve ritka lassú még magasra állított érzékenység esetén, amivel meg guye az a baj, hogy logitech performance mx meg túl gyors lesz tőle...

    2. a wifi kapcsolgató, illetve egyéb funkció gombok nem operálnak maradéktalanul. Konkrétan csak az airplane mode-os kapcsolóval tudom ki-be kapcsolgatni a wifit, ami nem igazán van kéznél.

    3. az experience index-nél érthető okokból kicsit kevesebb pontot ad úgy nagyjából mindenre, de a desktop grafikai teljesítményt nagyon lehúzza (4.9) gyanítom azért, mert a hd4000-et méricskéli mindig. Ez még nem is zavarna, de félek, programok, amik szeretnék használni a diszkrét vga-t sem érik el így.

    a gép: i5, fullHD, 16G ram, mSata SSD+stock 750-es HDD.

    Windows 8 + SSD esetében van valamilyen különleges javaslatotok, tanácsotok, amire mondjuk win7-nél figyelni kellett, de itt már nem, vagy fordítva.

    Válaszokat előre is köszönöm.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák