Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • masholnap

    senior tag

    válasz gulb #3460 üzenetére

    1. már jó ideje nem írtam ilyet. mármint hogy nem vennék lenovót. de ettől ez még az én véleményem, és eléggé megalapozott.
    2. abban lehet, hogy igazad van, hogy már rég be kellett volna mennem a fogyasztóvédelemhez, de jóhiszeműen azt hittem, hogy amit mond akár a support, akár a viszonteladó, akár a lenovo gépcserés képviselője az ügyemben, annak lesz valós eredménye is. alapvetően egy jóhiszemű ember vagyok, és úgy hittem, ha együttműködöm az említett felekkel, akkor megoldódik a problémám (előző hét keddig így is tűnt), de úgy tűnik, ezt most eléggé megszívtam. a viszonteladó hétfő délutánig kért türelmet, és lehet, hogy hüjeség, de mivel személyesen is beszéltem vele, megtisztelem azzal, hogy ezt még megvárom. elképzelhető, hogy semmi értelme, mindenesetre dokumentálok, hogy egy igen ütős anyagom legyen, ha elindulok jogi úton.
    3. egyébként ez a fórum egy lenovo gépről, közte annak problémáiról és azok megoldásairól szól. szerintem nem lóg ki az én ügyem ebből.
    ha a lenovo végre rájön, hogy a legjobb amit tehet, hogy visszafizeti a pénzem (melyet egyébként már ki is mondott a lenovo support, de most valamiért mégis visszalépés történt meg), akkor szerintem inkább elfelejtem az egészet, mert így is rengeteg időm, energiám, pénzem ment el erre az egészre, és már baromira elegem van. viszont ha nem lesz pénz, akkor lehetőséged lesz - már ha szeretnéd - elolvasni az egész történetet, melynek fényében valószínűleg nem éreznéd annyira jogosnak az iménti hozzászólásod.
    az utóbbi hetekben - mivel erre kértetek többen - kifejezetten visszafogtam magam, hogy ne árasszam el ezt a fórumot a lenovo által engem ért sérelmekkel. az, hogy most megszólaltam ebben az ügyben, annak köszönhető, hogy elfogyott a türelmem
    4. ha idegesít, amiket írok, akkor ne olvasd el a hozzászólásaimat. tudom, hogy Neked semmi problémád a gépeddel, ez szuper, ez esetben erősítsd a hozzászólásaiddal azok táborát, akik szívesen vennének lenovót

Új hozzászólás Aktív témák