Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • B-L-A-C-K

  titán

  válasz V3RT3X #1298 üzenetére

  Látom nem fogtad fel amit írtam. Itt ne a ~265 ezres sima HD-s Y580-al hasonlítsd már össze. Direkt írtam hogy aki i7 FHD-be veszi 300 ezer körül, akkor véleményem szerint jobban megéri a Asus. A hűtés meg igen is sokat számít hidd el, mert mint köztudott a Y580-as igen melegszik, és hosszútávon hidd el nem tesz jót a gépnek. Win7 értéke meg tudom mennyi, de mint ezt is említettem 80%-a leszarja hogy van hozzá vagy nincs, mert úgyis letölti magának illegálisan, de szerintem te is tudod így van.

  "szerintem az ASUS-nál megint bele lett kompenzálva a 'név' az árba, ugyanazon az áron szerintem is az ASUS lenne jobb választás."

  Ezt se nagyon értem, ha még mondanád a Sony-t hogy ott márkát kell megfizetni oké, de az ASUS kb azon a szinten van mint a Lenovo...Sőt épp azért említettem meg ezt a gépet mert nagyon jól be van árazva, szerintem mindenki 360 ezer körül várta ezt a típust...

  De tényleg befejeztem ezt az egészet, Y580-ast nem fikázni akarom mert jó gép, használtam is már párszor, Y570-esem meg volt is, de ismerve a régebbi Asus G szériát, és tudván ilyen áron lőttek be, én biztos ilyet vennék ha 300 ezerért keresnék játékra gépet.

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés