Hirdetés
- Autós kamerák
- Logitech Z906
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- [Re:] Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- [Re:] Japánban debütált a CFD Gaming 10 GB/s-os SSD-je
- Vezetékes FEJhallgatók
- Philips LCD és LED TV-k
- Orbitális VGA-val készül az NVIDIA?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
FatFish25
csendes tag
Sziasztok, 300E forint alatt laptopot vennék többek között játékra, 260E-ért néztem a laptopszalonon az Y510P-t, meg is rendeltem, erre közölték, hogy nem szállítják ki már.
Ezek után meg vagyok lőve, alapvetően Asus N550JK-ra lett volna szükségem, és mai napig azt szeretnék venni, de az egész országban nem kapható, vagy ha kapható is akkor nem megbízható eladótól...
Az érdekelne, hogy hogy tudnék külföldről behozni egy laptopot újonnan, megbízható helyről?
Esetleg alternatívákat tudna valaki mondani?
Magyarországi eladóval is megelégednék, ha az olyan, hogy ha megveszem akkor tudom hogy meg is kapom, illetve azt kapom meg amit rendeltem, nem egy zacskó romlott tejet, plusz a garancia és az ár sem mindegy
(Mindezt azért, mert ilyen alapvető problémák mellett nem fogok 300E-t kiadni az Y50 70-ért...)
-
FatFish25
csendes tag
Y50 70-nel a problémák sorra:
Rossz képernyő, nem kivehető akkumulátor, borzalmas hűtés (+Throttling miatta), borzalmas garanciális procedúra, relatíve sok meghibásodás, illetve a rossz hűtés miatt ez biztos hogy be fog következni, és ezt társítva a rossz garanciával eléggé felejtős számomra. Másik, 300E forintért végképp nem, 250-et adnék érte, esetleg.
Az Asus G550JK jónak tűnik, viszont ismét annyit tudnék mondani, hogy ez (számomra) pont annyira hasznos, mint egy N550JK, az N550JK-ra pedig 240E forint volt a laptopszalonos ár, ismerőstől pedig 262E.
300 ezret nem szeretnék egy GTX 850M-ért adni, mert ez csak GDDR3-as rammal van szerelve, illetve a 860M nagy léptékű előrelépés hozzá képest.
Még mindig tanácstalan vagyok, de úgy látszik várnom kell, hátha felbukkan valahol egy N550JK elfogadható körülményekkel
-
FatFish25
csendes tag
Igazából szerintem nincsenek nagy igényeim, egy minimum GTX 850m-es teljesítményre van szükségem egy olyan laptopban ami nem olvad el / megy tönkre 4 hónap alatt.
Az Y50 configja tetszik és meg is venném leszarva a képernyőt, de nem tudnám elviselni hogy 4 hónap után elolvadjon/szétessen.
Az amúgy igaz, hogy nagy asztali PC párti vagyok/voltam, de sajnos azt nem tudom kihasználni egyetem alatt, és hát valljuk be 200E alatt meg fölösleges is laptopot venni ha valamit játszani is akarok rajta :/
Még mindig az N550JK miatt sír a lelkem, hogy nem tudok venni, illetve nagyon nem tudom eldönteni hogy merjek-e Y50 -be fektetni
-
FatFish25
csendes tag
http://www.notebookcheck.net/Lenovo-IdeaPad-Y50-Notebook-Review.120215.0.html
Ez a teszt az ami elvette a kedvem egy kicsit, illetve mikor olvastam hogy nem kivehető az aksi, nem tudom mennyire használ neki a játék és az ez által okozott melegedés
-
FatFish25
csendes tag
Tegnap vettem Y50-et, még nagyon barátkozok vele, nem is volt időm túlzottan tesztelni, de a kalibrációt mindenképp megpróbálom mert a képernyő nem a legszebb így se-úgy se.
Viszont ami rendkívül problémás az az audio jack, mert semmi sem megy bele, és sem az interneten, sem számtech boltokban nem tudták megmondani hogy mégis milyen fülest eszik a lenovo...
-
FatFish25
csendes tag
Most munkahelyen vagyok egész este, de ha lesz időm megnézem neked, valószínűleg a holnapi hajnal folyamán, akkor végre lesz időm játszadozni vele kicsit
Viszont ami még mindig rendkívül zavar az az, hogy nem tudom hogy varázsoljam kompatiblissá valamely fejhallgatómat a masinához. Ha valaki tud bármiféle információval szolgálni Lenovo Y50 audio jack befogadójáról ne tartsa magában!
-
FatFish25
csendes tag
Időközben megoldódott a füles problémám /Y50/, bizony bele kellett erőszakolni azt a 3.5-es jack-et a dugaszba, szóval ha valaki hasonló problémákkal küszködne, bátran "verje bele kalapáccsal"
-
FatFish25
csendes tag
Hali,
Úgy 5 hete vettem egy Y50-et (I7, FHD, 8 giga ram) a laptopszalontól viszont nem volt időm megkötni a készülékbiztosítást, és voltam olyan ügyes hogy leejtettem, kétszer, elég csúnyán.
Na most azért írok ide mert 1. érdekelne hogy lehet-e abból valami baj, ha a tápkábel laptopba csatlakozó dugasza igen csúnyán meg van hajolva, konkrétan úgy áll mint egy közlekedési tábla aminek nekimentek...
2 meg hogy megosszam tapasztalatként, hogy meglepően jól bírja a strapát, majd 2 méterről betonra esett a busz alá táskában, a sarkára, a fém fedél meghajlott, (+ a szövet? védőruha vagy tok, nem tudom mimnek nevezzem kiszakadt) de a képernyőnek a világon semmi baja nem lett, most szamárfüles szegénykém, hardware -esen hibát nem találtam egyelőre.
Tehát kérdés, hogy a tápkábel miatt lehet e problémám, ami egyébként működik, illetve próbáljam-e meg visszahajlítani - azt mondták eddig hogy ne piszkáljam, örüljek hogy működik.
Második - a képernyőt szintén próbáljam-e visszahajlítani, ami azért kérdéses mert 1, nagyon közel van a képernyőhöz a horpadás, 2, az anyag elvileg nagyon rideg és félek nehogy eltörjön, 3, a műanyag borítást jelen álláspont szerint 1 cm-re kinyomja és szerintem nem egészséges hogy ott szellőzik a képernyő védelem nélkül, illetve lehajtásnál is ugyan úgy kinyomja az egyik oldalát ez a centiméteres szamárfülecske.
-
FatFish25
csendes tag
Holnap/hétfőn tudok képet felrakni, mert most nincs mivel lefotózni
/ Tényleg ugrott a garim?
Semmi baja nincs, csak egy kis horpadás a külső fémlemezen, még akár le is tudnám cserélni ha veszek egy másik borítást...
-
FatFish25
csendes tag
Az úgy tök jó, nem tudtam mi hiányzik az életemből... Majd névtelenül rákérdezek azért a LSZ-os chat en vagy elolvasom a szerződési feltételeket
-
FatFish25
csendes tag
-
FatFish25
csendes tag
Sziasztok!
Van egy 1,5 éves Lenovo Y50-70 -em, ami ma reggelre nem hajlandó tölteni az akkumulátorját, ebben szeretnék segítséget kérni, mivel én laikus vagyok.
Részletek:
Az akksi nagyon ritkán volt használva, élettartama 90% - ában tápkábelről ment a gép, 60% - os töltöttségen tartva az akksit. (Egyik, esetleg releváns hiba: a "Mérő nullázása" funkciót élettartama alatt összesen egyszer használtam)
Tegnap este feltöltöttem 100% - ra, majd akksiról filmet néztem cirka 3 órán keresztül, ez alatt "teljesen" lemerült, a végén saját magát tette alvó állapotba, mielőtt én kikapcsolhattam volna.
Reggelig a töltő be volt dugva a konnektorba, a laptophoz nem volt csatlakoztatva, majd reggel összedugtam őket, és bekapcsoltam rutinszerűen a laptopot, ekkor tapasztaltam, hogy villognak a ledek & a bekapcsoló gomb, és a tálcán nem jelzi, hogy töltődne az akksi (de ennek ellenére bekapcsolt, és jó 10 percig használtam is, annak ellenére, hogy este önmagát kapcsolta ki túl alacsony töltöttségi szint miatt).
Mikor tapasztaltam a szokatlan jelenséget, átállítottam alacsony energiahasználatú sémára, majd újraindítottam. Ezek után bekapcsolt, semmi változás, rá pár percre leállt (mint áramszünet esetén az asztali pc).
Ezóta csak narancssárgán villog az akksi jelző led, mikor be szeretném kapcsolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Erős "Grafikus" Laptop Tab -40% 15,6 AMD RYZEN 7 5700U 16/512
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M2 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehe
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M2 IPAD PRO 2022 11 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Garmin Fenix 7X solar, 42mm Rose, 2hetes, Számlás
- iPhone 14 Pro 256gb, purple ,független, bontatlan
Állásajánlatok
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest