Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
marilllyo
veterán
válasz
FatFish25 #8649 üzenetére
Ez ötvözi az y510p-t meg az y50-et. Nagyjából y50 teljesítmény...viszont IPS monitorral. DvD olvasó...ami helyére akár egy másik vinyó is belefér...
Így most jobban megnézve....ez az asus jobb választásnak tűnik mint az y50.
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
marilllyo
veterán
válasz
FatFish25 #8672 üzenetére
Hát y50-70 nél... gamer gépnél a 65-70 fokot nem nevezném borzasztóan rossznak. Sőt... Az MSI hasonló 850 GTX -el szerelt modellje rosszabb mint az y510p. CPU / GPU 95+ fok.
Asusnak sem jobb a garanciális ügyintézése. . . De, arra csak 2 év van míg a Lenovo-ra 2-4 ig. Ez alatt az idő alatt pedig a törvény melletted áll..
Akksit egyikből sem veheted ki.
Szóval vagy Asus vagy Lenovo.. A kettő előnyösebb tulajdonságai közül az alapján választani amelyik neked fontosabb. .
[ Szerkesztve ]
-
Sárpac
nagyúr
válasz
FatFish25 #8672 üzenetére
Y50-70 problémák sora?
Viccelsz? Hol láttál itt a fórumban problémák sorától szenvedő y50 tulajt? Csupa jókat írtak róla!
Pont a hűtűséről írták, hogy mérföldekel jobb az elődnél. Kijezőből meg van vagy 4 fajta amivel szerelik többek közt IPS UHD-val is.Egyébként amíg csak a negatív kommenteket látod (rosszul) addig ne is vegyél notit mert úgyis szar lesz akármilyen is lesz.
[ Szerkesztve ]
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
marilllyo
veterán
válasz
FatFish25 #8686 üzenetére
Nézd meg...-N550JK. Ez az asus egy fokkal sem hűvösebb mint az y50. 96 fokra felfűtötték a cpu-ját. Úgy, hogy az csak egy i5. y50 ben i7-es van...de ennyire nem melegszik.
Asus-ban ha kihúzod a tápkábelt akkor viszont visszaveszi a proci órajelét 800 MHz-re. Akksinak jó...amúgy nemBiztos, hogy nem kevered az y50-et az y510p-vel?????
[ Szerkesztve ]
-
Danex
addikt
válasz
FatFish25 #8686 üzenetére
Először is... az asztali és a laptop hőfokokat nem szabad egymáshoz hasonlítani.
A PC-nél a 60fok már magas..., a laptopnál ez teljesen középhőmérséklet, vagy közép alja. A procik 105fokig sérülés nélkül üzemelnek.
Laptopnál 90fokig mondhatni természetes ,hogy elmennek a hőfokok.
2., én is egyetemista vagyok, kollégista, nekem csak azért kellett a laptop, mert 4 napot töltök a koliban, és 3-at itthon így nincs az, hogy na akkor 1 estét gép nélkül töltök mert 2,5 teljes napot itthon gép nélkül necces lenne.
Ha végig 1 helyben használod a laptopot (azaz nem ingázol annyit mint én) ajánlom maradj az asztalinál, és a gép mellé nézz egy olcsó laptop-ot amint tudsz jegyzetelni vagy ilyesmi.
A gépek akksiről üzemelve ,ha jól tudom mind drasztikusan visszaveszik a videókártya órajelét (Y500 tutira) ,így az előadásokon úgy se tudnál játszani, plusz ,ha be is dugod a hűtést mindenki hallani fogja.
-
Sárpac
nagyúr
válasz
FatFish25 #8695 üzenetére
Prime 95 meg furmark és csak 92-94 fok a proci a gpu meg 87C? y510p itt már lángokban áll!!
Sőőt ha csak a furmark megy 77C engem meggyőzött a teszt nem eltántorított, ha meg tesz alá az ember padott proci is simán megáll majd 90C alatt a legdurvább tesztek alatt amin játék közben soha sem fog menni, de még a közelében sem.
[ Szerkesztve ]
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
buborekosviz
tag
válasz
FatFish25 #9589 üzenetére
Szívem szakad meg amikor ilyet olvasok...
mod: Hogy ON is legyen!
Én egyszer próbáltam visszahajlítani táp csatlakozót, szakadás lett a vége. Legalább is ha jól értem a csatlakozó fej fém része ami bemegy a laptopba, az hajlott el. Én nem hajlítgatnám tovább, örülnék hogy megy és ha beszarik még mindig lehet venni új csatlakozót rá.
A képernyőről ha küldenél képet az megkönnyítené a segítségnyújtást, ezt most fejben valahogy nem tudom elképzelni hogy nézhet ki.
Esztétikai hibákat nem javítanék, nehogy nagyobb baja legyen. Viszont 1cm-es deformáció nagyon nem egészséges.[ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
válasz
FatFish25 #9608 üzenetére
Ha a horpadás csak a fedlapon van akkor szerintem csak a monitorra ugrott. Abban az esetben ugrik a gari a szerződés szerint, hogy ha a meghibásodás a te hibád, vagy ehhez vezethető vissza.
Pl. Ha be van törve a kijelződ... Azt ingyen nem csinálják meg. De ha ugyanezen a gépen megfő a gpu mert túlmelegszik... Azt ingyen kell javítaniuk. A moncsira meg adnak egy árajánlatot. Ha nem fogadod el akkor visszaküldik törve de javított gpu-val.
Ne a laptopszalonnál kérdezz utána mert ők mindig túloznak. A TMX nél kérdezd meg.[ Szerkesztve ]
-
FatFish25
csendes tag
-
kisza25
félisten
-
-
marilllyo
veterán
válasz
FatFish25 #9720 üzenetére
Én bevallom rosszabbra számítottam. Úgy amblock a garid még megvan de a fedlapot azt ki kell csengetned. Azt nem látom, hogy a kijelző is megsérült vagy csak a fedlap?
Egyébként yt-n van vidi ....pitiáner feladat lenne kicserélni. Ebay-en meg tuti van hozzá fedlap, csak asszem a kijelző le van matricázva.
[ Szerkesztve ]
-
y510problema
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Erős "Grafikus" Laptop Tab -40% 15,6 AMD RYZEN 7 5700U 16/512
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M2 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehe
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M2 IPAD PRO 2022 11 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Garmin Fenix 7X solar, 42mm Rose, 2hetes, Számlás
- iPhone 14 Pro 256gb, purple ,független, bontatlan
Állásajánlatok
Cég: Webtown Informatika Kft
Város: Budapest
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs