Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Nandivagyok

    aktív tag

    Sziasztok!
    Eddig read-onlyban voltam jelen, 510p SLI tulaj vagyok jó ideje, most kérném a tisztelt kollégák segítségét, több kérdésem is lenne. :)

    1) Most került oda a sor, hogy hordoznom kéne a gépet és az akksi idő még az egyik kártya tiltásával és energiatakarékosban is rémes.
    Persze elvileg az optimus csak akkor kapcsolNA be, ha fizikailag egy kártyával indítjuk a gépet az SLI tiltása mellett. Namost ez kipróbáltam, de valami nagyon elszabódott, mert kb 800*600-as felbontásban működött, egy egérmozdítás pedig 10 sec-ig tartott.
    Driver ügyben kéne valamit korrigálnom? Vagy tiltott/kivett kártyával hogy maximalizáljak üzemidőt? (netezés, worddel, excellel két óra messze nincs meg)

    Nem akartam nagyon driverekkel szórakozni mert tökéletesen működő win7-em van, se wifi se touchpad probléma, szépen hasít.

    2) A telefonom bluetooth kapcsolatot képtelen létesíteni, pedig látja, felismeri, de nem párosodnak. Szintén driver, de nem értem miért?

    3) Mostanában sajnos elég hangos lett a cpu fan alapjáraton, és kicsit megemelkedett a gpu hőmérséklet is 40-ről 46 fokra, szét is kaptam a gépet, hogy kiporoljam és ezt láttam:

    Azok a rézcsövek biztos hogy egészségesek? :( :/ (nagyítva látszik)

    #9270 Draken:
    videó
    Itt a videó a kérdéses részhez tekerve, én ez alapján kaptam szét.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák