Hirdetés

  • Újrázhat a Pixel Tablet

    ma Csak ezúttal dokkoló nélkül. A kiegészítő természetesen külön megvásárolható marad és elvileg érkezik az érintőceruza és a billentyűzetes tok is.

  • Középkori építgetést preferál az új Arc meghajtó

    ph A 31.0.101.5445-ös, WHQL aláírással rendelkező csomag egy hibát is javít.

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tiszteletes

    aktív tag

    válasz Dezili #8526 üzenetére

    Sziasztok!

    Tavaly november elején vettem az y510p-met. Múlt héten feltettem a 340.52-es Nvidia Drivert. Este WOT-oztam kicsit. Gép ment vissza a laptoptasiba, és másik lakásba. Szombaton elmentem klántalira, majd hazafelé felhívtam asszonypajtit, aki mondta, hogy nem tudott aludni, az aggodalomtól. Kérdeztem, hogy: miattam aggódtál?
    Mondta: Dehogy is csak aggódik mert távollétemben a laptop kijelzője elromlott.
    ???
    Hazaérve megvizslattam és valóban... Már a boot képernyő, Lenovo majd windows logot övező fekete háttér is gyönyörű zöld hangyafocival zajosodott. A win asztalán is villogtak a pixelek, és kontraszt sem volt. Kiszedtem az ultra-bay-ből a második kártyát. A hibát akkor is produkálta. Leszedtem a 340.52-t és visszatettem a 337.88-at a hiba továbbra is fennállt. A HDMI-re dugott FHD televízión végig gyönyörű volt a kép, semmi zajosodás/egyéb. Leszedtem minden "virágboltban vásárolt szoftvert, hogy szerviz-kész legyen a gép...

    Ma reggel ultrabay-be kártya vissza, töltő, egyebek be a noti-tasiba.

    Előástam a garijegyet, és ma reggel megírtam a garancia-futár kérő levelet a TMX szervizcégnek. Majd behoztam magammal a melóba is a lapost, hogy demonstrálhassam a hibát kollégámnak. Láss csodát a probléma megszűnt!

    Várnék esetleg ötleteket, hogy hardveres vagy szoftveres hiba okozhatta-e a tüneteket?
    Előre is köszönöm az ötletelést!

    Üdv,
    D.

    Miért... vagytok... gyengék???! Játtszatok!!!

Új hozzászólás Aktív témák