Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • marilllyo

  veterán

  válasz Danex #8226 üzenetére

  Nagyjából jah.
  Ahogy a gép az asztalon van a burkolaton keresztül lefelé is ontja magából a meleget. Ez a meleg megreked az asztal és a gép mögött és azt szívja vissza. Pláne ha még az asztal is átmelegszik. Gyakorlatilag a saját maga által kibocsájtott hőben "pácolódik" a vas. A cooling pad ventije ezt a hőt elfújja a gép alól. (Itt is írta valaki, hogy már az is segített, hogy a gépet megemelte egy picit.).

  Ez akkor jelenthet megoldást melegedés problémára, hogy ha a gép hosszabb játékidő után kezd el betrotyizni. Ha szar a hűtés akkor az alkatrészek pillanatok alatt képesek elérni a max hőfokot. Ezt még talán képes is lenne kordában tartani...de amikor órákon keresztül megy a játék...és a burkolat is átmelegszik és beáll a pác effektus...akkor az már veszélyes lehet. Na ezen segíthet a notihűtő. De ha vkinek 5-8 perc Krájzisz 3 után már 98 fokon vannak az alkatrészeid azon sajnos nem fog segíteni.

  Amit képtelen vagyok felfogni, hogy milyen buta ötlet volt a lenovo-tól, hogy az ultrabay GPU ventije gyakorlatilag le van fedve. Egy körömnyi hely van szabadon ami pluszba el van takarva egy porszűrővel...háhh..amit folyton belep a por és pucolgathatom.

  Nekem a top hőmérséklete a CPU-nak 88 fok volt. Az szerintem teljesen okés.

  [ Szerkesztve ]

  PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

Hozzászólok Aktív témák