Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • kzolee216

  tag

  Lehet meg van a TDR megoldása. Most tesztelem. Ahogy észrevettem azoknál a gépeknél van TDR probléma, amik 755m SLI kártyával mennek.
  Nos...
  Szerintem itt is elcseszett valamit a Lenovo.... Ahogy régebben lehetett olvasni, voltak olyan gépek, amikre 750 volt ráírva, mégis 755m-es kártyával voltak felszerelve.
  Ha ilyen tévedések voltak a cégnél, akkor megeshet, hogy az órajeleket is elcseszték. Mivel a 755m egy tuningolt 750-es (GPU:+50Mhz, Memória:+200 Mhz) és a TDR általában a túlhajtás miatt jelentkezik, ezért megeshet, hogy ezek is csak egy összedobodt ki nem tesztelt kártyák. Gondolom leteszteltek párat és úgy voltak vele, ha azok bírják, akkor a futószalagra kerültek is fogják.

  Most kezdem a tesztet. Először is csökkentem a memória órajelet. Ha jön a TDR 1 óra mulva, akkor az már haladás. Ha jön akkor próbálom a GPU-t is csökkenteni. Lehet így megoldódik a hőmérséklet probléma is. Továbbá ma újrapasztáztam még1x az ultrabay-t. Meglepő, de mintha pár fokot javult volna a helyzet... (több a trutyi rajta)

  A Gpu-t addig 99% járatom. A teszt game: Nature Selection 2

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák