Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • teguran

    tag

    válasz Ghoula #6625 üzenetére

    Szia!

    Koszonjuk az atfogo leirast. Jol lathato, hogy te tenyelg "belemasztal" a gep belsejebe s gyujtotted a tapasztalatokat. Sajnalom/sajnaljuk, hogy erre igy kesobb derult feny, lehet nem ezt a notit vettem volna meg, ha ezt az irast a vasarlas elott olvasom.. :(

    Komolyan elgondolkodtato, hogy megeri-e szetbarmolni a gepet egyenileg, bukni a garanciat es imadkozni, hogy jo is legyen a kombo. Vagy megprobalni elpasszolni, plusz penzt rakolteni egy ujabb gepre.

    Hozzateszem nekem nincs bajom a geppel, amit le is kopogok. Egyedul teljesitmenybeli elvarasaim voltak nagyobbak jatekok teren. Bar ez annyira osszetett, driverek, a jatekok, a gep, tamogatottsaga, osszehangolasa nem olyan egyszeru, mint pl egy x-boxnal vagy ps4-nel. A gepet nagyjabol mindannyian a hordozhatosag, a jo ar/ertek arany, dizajn miatt vettuk meg, bizva a minosegben is. Mint irtam, nekem tenyleg eddig semmi problemam nincs a geppel (hangszorok, vga-k, billentyuk, lcd, miden hiba nelkuli), de a Lenovo markenev mai nepszerusege mellett az altalad leirt boszme hibat nem lehet nem figyelembe venni.

    :( :( :(

    Koszi meg egyszer, hogy leirtad a dolgokat, varjuk a tovabbi (nem buheralos) megoldasokat hutest tekintve!
    :R

Új hozzászólás Aktív témák