Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Malchek

    csendes tag

    Túlmelegedésre megoldás lehet, ha használsz egy hűtőpadot, vagy lagalább egy keretet csinálsz alá, ami 2-3 centivel az asztal fölé tartja. Illetve alap, hogy a netzharisnyát lehámozd az alsó fedlapról, ami már egy hét után elzárja a levegőutánpótlást. Amugy a ventit egyszerű takarítani szerencsére, bár a másik gpu-val még nem igazán barátkoztam. Legnagyobb kicseszés viszont tényleg, hogy kicsi ventit tettek bele, ami ráadásul egy nagyon idegesítő magas hangon pörög, szóval nagyon gondolkozom, hogy megmókolom és teszek bele egy nagyobb, lágyabb hangú ventit.
    Az mx4 en meg én is agyaltam, de ezek szerint lehet nem használ, de mint tudjuk egy laptop hűtése több mindenen múlik és ezek együtt alkotnak egy kockát. Ha az érintkezés hiánya a probléma, akkor itt is az kell mint a régi vacak hp dv gépeknél, ahol egy rézlapkával oldották meg a problémát. Még nem mertem elmenni a garimatricáig, de majd csak le fogom hajszárítózni, ha lesz rá energiám, ha már nagyon unom a tenyárfűtést. Anno mikor ezt a kencét nyomtam a hp-mra akkor nyertem 15 fokot, igaz az 3 éves gyári malter felújítása volt.
    Amugy ja.. a netzharit mindenféleképpen le kell nyúzni és vlmi alátétet rakni a notinak, hogy rendesen tudjon szellőzni.

Új hozzászólás Aktív témák