Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

  • Darth_Revan

    veterán

    Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni egy y510p-hez.

    Tehát adott egy y510p 2x GT755M VGA-val és eredeti Win 8.1 OS-el és

    A probléma az, hogy első 3DMark Vantage futtatásnál 20600 pontot ért el, viszont később már nem tud egyszerűen 20.000 felé menni. Jelenleg 19700 pontot ér el, pedig 20k felett kellene lennie. De ez csak a kisebbik baj. Tegnap még 3DMark Vantage jó volt, de ma már a 2. grafikai tesztnél több textúra elkezdett villogni. (az FPS az jó) és az első tesztben a ponyva, amivel a hajó le van takarva pedig el kezd ugrálni. Minimális villódzást láttam a Crysis 3-ban is, 1-2x bevillant a teljes kép néha, de néha az UI is elkezdett villódzni 2-3-at.

    Továbbá próbaképpen leetöröltem a Win8.1-et és felraktam a Win7-et. Érdekes volt számomra, hogy Win7 alatt alapból lehetett állítani az SLI-t, de 8.1 alatt ki volt szürkítve, amíg rá nem nyomtam az update sli configuration gombra.

    Minimális villogás volt 3DMark Vantage-ben, de sokkal kevesebb, mint az előző, 8.1 alatt végzett mérésen (2x vettem észre: az első tesztben az elején a fickó jetsky-je villan egyszer, a másodikban meg egy ponton a háttérnek egy része egyszer jobb oldalt, amikor gyorsan fordul a kamera). Vagyis pontosítanék, minél többször futattam le a 3DMark Vantage-t, annál több ponton és látványosabban jött elő a textúra villódzás.

    Szerintetek mi lehet a baj? Meg lehet itthon kalapálni valahogy? Vagy szerintetek hibás a 2. VGA és menjen vissza a boltba a 3 napos cseregarancia keretében ?

    Köszönöm !

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés