Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • danyboyö1

  újonc

  válasz Anubris #3713 üzenetére

  Szia Anubris köszönöm a gyors választ.
  Sokáig a Computer Imperiumban lévő konfigokat nézegettem, de én meg ott jártam úgy hogy amire rákérdeztem a hirdetés ellenére már nem volt elérhető és olyan érzésem volt mintha a drágább konfig felé szeretnének terelni......nem is kaptam minden kérdésemre választ.
  A Laptopszalonból meg visszahívták az angol számomat. Ezek ellenére még lehet hogy a Computer Imperium jobb szolgáltatást ad a gép megvétele után, előtt , közben. Ezért is tettem fel a kérdést hogy tisztábban lássak. Mert a látszat néha csal ugyebár.
  A Laptopszalon oldala első ránézésre trükkös, mert elsőre a választható SSD feliratot látod viszont alatta ott van a típus mellett az SSHD. Ez még a boltosokat is megtévesztette, mert amikor beszéltem velük összehasonlitották amit a készletprogramban és a honlapon láttak. Készleten az SSHD látták ott hirtelen meg az SSD-t.....így kell öngólt rúgni. :C
  Viszont jó ha tudjátok az alábbiakat:
  A szállítmány érkezésének időpontjáról azért nem tudhattak pontos időpontot adni, mert valszeg az történt mint itt Angliában. Történt ugyanis hogy a hirdetések ellenére a nagy üzleteknél sem lehetett rendelést leadni mert gyorsan elfogyott a készlet, akinek meg sikerült leadnia a rendelést fizetett és várhat és többnyire még mindig várnak, mert az üzletek egyáltalán nem kapnak szállítmányt kb. ha 10darab lehetett az összesboltot együttvéve. :W Én írtam ezeknek a cégeknek hogy most lesz vagy nem lesz,de mindig csak halogattak. Irtam a Lenovonak is akik azt mondták hogy hamarosan küldenek gépeket azoknak a cégeknek akikkel korábban felvettem a kapcsolatot.... ez lassan két hónapja megy és örülök,hogy nem sikerült rendelést leadnom és nem áll a pénzem a boltoknál. :) ...pont ma kaptam egy üzenetet az egyik bolttól hogy sajnálják hogy nem tudnak a kivánt géppel szolgálni és remélik a jövőben blablaba nem lesz ilyen...ők is tudják hogy mennyi üzlettől esnek most el ........szóval teljes a zűrzavar mintha a Lenovo nem lenne felkészülve a gép sikerére és értem ez alatt a Y500 és Y510p típusokat. Szóval itt a hülyítés a Lenovótól jön vagyis ők nagyon nincsenek a helyzet magaslatán. Csoda hogy Magyarországot így ellátják.

  Várni igazából nem tudok és nem is nagyon akarok,de a ngff hiánya mégis valahogy bosszantó hiba ha már ennyi pénzt kiadsz egy gépért...igazad van abban hogy sok újítást nem fog hozni az új konfig max az újabb videokártya ami csak újradrágítja az egészet.
  Kért valaki windows telepítést a Laptopszalonnál? Normálisan megcsinálják a gépet vagy összedobják? Áltálában én megcsinálom de most nem lesz rá lehetőségem, mert nem én fogom átvenni a gépet.

Hozzászólok Aktív témák