Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Anubris

  őstag

  válasz danyboyö1 #3711 üzenetére

  Én a laptopszalonból rendeltem meg először a gépet. Majd végül lemondtam a rendelést a már mások által is írt okok miatt és a computer imperiumnál vettem gépet.
  Az én gépemben, van ilyen csatlakozó de szerintem ez a szállítmány már náluk is elfogyott. Az üzlettel nem volt semmi gond, rendes csapatnak tűnnek, gyorsan lebonyolítottuk az üzletet.
  Én a szalonból csupám elvi okok miatt nem vennék gépet, egyrészt a hülyítés amit csináltak felháborító, kb minden nap valaki itt felhívta őket és mindenkinek mást mondtak, hogy mikor érkezik meg a gép. Nem beszélve arról, hogy még mindig úgy van hirdetve a gép amit mutattál hogy 8 gb ssd is van hozzá, miközben te magad is írtad, hogy megmondták nincs benne egyik gépükben sem. Persze tudom az ipon meg a többi is ezt csinálja, egyedül az imperiumnál láthattuk azt hogy egyből úgy tették ki hogy 1000gb sshd.

  Szerintem várni felesleges, ha lesz is 755 sli, olyan óriási változást nem fogsz tapasztalni a játékoknál, az SSD megint játékoknál nem igen lényeges, ha meg nem játékokra kell a gép, akkor vegyél egy sima gt 755-est 8 gb ssd-vel, az is képes egy Skyrim-et pl elvinni maxon.

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés