Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Anubris

    őstag

    válasz Ediva8 #3150 üzenetére

    Sikerült, én barom állat a switcherbe dugtama router helyett most már van net kábelen, úgyhogy steamen lekapok pár gamet és akkor megnézem elviszi-e a játékokat normálisan vagy sem.

    Ami negatívom verziótól függetlenül.
    A gép fém hatású felülete szép de nagyon könnyen maszatosodik. A Touchpad, hát nekem ami nem tetszik hogy a bal jobb egérgombokat is egyberaktáka touchpaddal és így az alja eléggé gyenge minőségű ha rákattint az ember, csúnya műanyaghatású kattogó hangot ad, de hát én ehhez szökő évente fogok nyúlni.
    A bekapcsoló gomb kékes fehéren világít, miközben a billentyűzet világítás piros. Jó oké ezért nem küldjük vissza, de hát lehetett volna az is piros. :D
    A melegedéssel biztos problémák lesznek, még ha valakinek 4702-es vagy a mostani újabb 755 vid karis változata lesz akkor is szerintem, mivel nekem eddig semmi játékra nem volt használva, csak az egyik vga mehetett és mégis sokszor azért az oldala meleg volt illetve a billentyűzet is. Játéknal valószínűleg sokkal forróbb lesz. Ma elvileg megérkezik a CM X3 hozzá, remélem úgy nem lesz gond a billentyűzet melegedéssel sem.

Új hozzászólás Aktív témák