Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • myl

    csendes tag

    válasz csoresz2 #3024 üzenetére

    Köszönöm! Én sem tudok rájönni a hibára, ami meglehetősen random, hol előjön, hol nem. Leginkább fejhallgatóval szoktam használni, tehát annyira nem nagy érvágás, de azért egy 300k-s notebook működjön már rendesen. Plusz van rá garancia, így remélhetőleg pénzbe se kerül, de nem füllik a fogam a több hetes várakozáshoz, valamint a gép hála az istennek kitűnő állapotban van, vigyázok is rá, ezért félek, hogy nem éppen karcmentesen kapnám vissza, ami borzasztóan idegesítene.
    Remélem senkinek sem lép fel hasonló probléma, de ha mégis, akkor azon túl, hogy nem működik a hangszóró, ezekből lehet felismerni, vagyis ezek a "tünetek":
    - A hangszórók szó szerint kattogó-pattogó hangot ad ki, nálam főleg a bal oldalon lehet hallani.
    - Mint említettem, a hiba elég random, tehát ha szerencsés az ember (amennyire lehet szerencsés ebben az esetben) az eset magától megoldódik, de ugyan úgy visszaállhat hibásra.
    - Fejhallgatóval rendesen működik minden, tehát szerintem külső hangszóróval sincs gond, bár erre még nem volt lehetőségem a héten. Ámde csatlakoztatott állapotban is ugyan úgy fennáll a kattogás sőt, ha lenémítom a gépet, akkor is ugyanúgy fennáll a probléma.

    Valamint csoresz2, kérlek dobnál egy linket azon külföldi fórumról, ahol említik ezen hibát? Nagyon megköszönném! :)

Új hozzászólás Aktív témák