Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Damage401

    senior tag

    válasz teguran #2589 üzenetére

    Barátom, a nagy számok törvénye. :D
    Mindennél nagyobb annál jobb. :)

    Mellesleg Lenovo, márt tett le az asztalra jó gépeket ami engem is elkötelezett egy ilyen vásárlásra. Csak hogy a jobbakat és ár/érték arányban teljesít is jól. Lenovo Y570 és Y580. Ezek mind előbb jöttek ki mint az Y500 és szinte vitték mint a cukrot. Mind support, mint anyagminőség végett.

    Nem mellesleg, minden eszköznek vannak hibái vagy előfog jönni. Ennek most a Tácspád. ASUSnak a melegedés hiába hogy GDDR3 memóriával szerelt.

    Visszatérve a GDDR3vs GDDR5 szerelésre. Azért nem mindegy hogy, 21,5 Gb/s vagy 47,7 GB/s mozgatja meg kártyánként a textúrát (az adatok csak körülbelüli, nem emlékszem most pontosan). Te most személyeskedek( szerintem az ASUS preferálod mivel úgy vagy vele hogy egész jó gépeket gyárt.) Csak K series laptopról olvass hogy mennyi mennyi nyűg volt vele.

    Én is javaslom eme terméket. Én HPról jöttem át.

    Üdv
    Pityu

    Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7

Új hozzászólás Aktív témák