Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Sapphi

  aktív tag

  válasz Csabee86 #1982 üzenetére

  Szia,

  én azt tudom neked ajánlani, hogy nézz meg egy videót a youtube-on ahol a BF3-al játszanak. BF3-al sajnos még nem játszottam, csak más játékkal.

  Mit értesz az alatt, hogy nem szeretnél kompromisszumokat kötni? Azért ez nem egy asztali számítógép hanem egy laptop. Valószínűleg nem lesz gondja a BF4-el se, de azért azt garantálni, hogy full grafikán kérdés nélkül futni fog minden egy kicsit erős kijelentés lenne véleményem szerint.

  Laptopokhoz mérten nagyon érős gép, de egy hasonló áru asztali géphez képest azért jócskán elmarad, de úgy gondolom ez nem meglepő.

  (#1984) Bomc: Azért erőltetik, mert egy újdonság és az árat is nagyon jól lenn tudják tartani és így az ultrabay is rendelkezésre áll és más eszközöket is lehet belepakolni a gépbe.

  Ha ezt egy videokártyával oldják meg akkor a hűtést kellet volna megcsinálni máshogy, mert nem biztos, hogy ez a hűtés bírta volna és akkor még ultrabay sincs benne ezen felül pedig az ár is megugrott volna. Nekem igazából nincs bajom az SLI-vel, mert nagyon szépen fut amivel eddig játszottam, de mindenképpen egy új dolog és csiszolgatni kell mígnem tökéletes nem lesz. :)

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés