Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • motor12

  újonc

  Sziasztok!

  Ez kifejezetten egy játék/teljesítmény orientált kérdés lesz.
  Már több mint egy hete kaptam egy y510p-t, aminek a specifikációi: i7-4700MQ 2.4GHz , GT 755M SLI , 8 Gb RAM 250 Gb Samsung SSD, illetve legfrisebb Windows 8.1 fut rajta. Kifejezetten gaming laptopként szeretném használni, azonban eddig még nem sikerült vele huzamosabb ideig játszanom egyik játékkal sem!
  Legfrisebb Nvidia driver hajtja a két videókártyát, azonban sorozatosan, pár 10 perc játék után (pl: Team Fortress 2 high beállításokkal és 1080p-ben) a kép megáll, (közben a hang és a játék fut tovább) és mikor ctrl+alt+del-es feladatkezelés után visszalépek az asztalra a következő üzenet fogad:
  " az nvidia képernyőillesztő váratlanul leállt, majd sikeresen újraindult" . Nem tudom mi okozza ezt, de hihetetlenül idegesítő, gyakorlatilag ellehetetlenít a gépem használatától.
  Másik ezzel egyenértékű probléma:
  Az újonnan megjelent Evolve-ot próbáltam játszani, de az is pár perc után befagy, majd a következő hibaüzenetet kapom a CryEngine-re hivatkozva: " DXGI_DEVICE_HUNG". Ezzel egyidejűleg persze a képernyőillesztő is leáll, majd újraindul...
  Gondoltam kipróbálom már a 3DMark11-et, hátha az feltárna valamit, de a kombinált tesztnél az is kifagy az előbb említett...DEVICE_HUNG hibával.
  Olvasgattam Lenovo fórumon, és ott láttam, hogy megjelenés után bizony komoly problémák voltak mind az y500 illetve a p modell esetén a grafikus teljesítménnyel. De az én esetemben ezek még a mai napig nem javultak meg.

  Ha bárkinek van már ezzel kapcsolatban tapasztalata, vagy esetleges megoldása, kérem ossza meg velem!
  Előre is köszönöm!

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés