Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Battis85

    csendes tag

    válasz GTomex #10416 üzenetére

    Hali.

    Én a tapasztalataimat tudom megosztani veletek az UHD-vel kapcsolatban. Színei rendben vannak. A 48 as frissítés engem nem zavar, vibrálás nincs. Játékok esetén nem találkoztam olyannal, hogy körbe rakna fekete keretet. Amilyen felbontás be van a játékban állítva azzal indítja.
    Ami engem kicsit zavar és nem tudom mi okozhatja (kijelző vagy win), hogy amikor szöveget kijelölök pl itt fórumon (nagyobb mennyiségben), akkor villan egyszer és amikor megszüntetem a kijelölést megint. Tisztán látszik, hogy a fényerőt változtatja, de még nem találtam meg a rendes ellenszerét. Megoldást egyet már találtam -kontraszt magasra állítása- ,de az nem az igazi megoldás. Ha valaki tudja mi lehet szívesen várom az ötletet :)

    Amúgy a géppel összességében gondom nincs. Kb. 2 hónapja nyúzom, heti szállítgatással és mindent amit el lehet tőle várni azt teljesíti. Hőfokok rendben vannak. Hűtőpaddal (Cooler Master Notepal X-Slim2) 3-4 óra BF3 multi, ultra grafon, 1920*1080 felbontással, Afterburnerrel kicsit meghúzva (Core clock 40MHz, Memory Clock +155 MHz) a vidi karit, 60-65 foknál áll meg a gpu és 75 körül a cpu.

    Ui.: Ahogy olvasom sokak szerint, széria hibás a gép, mert reped a zsanérnál (többnyire nem Y50 tulajok tapasztalata). Na nekem akkor, ha ez van, sikerült kifognom egy hibátlant, mert semmi gond nincs vele.

    Lenovo Ideapad Y50 (i74710HQ, GTX860M, UHD IPS, 8GB Ram, 256SSD,)

Új hozzászólás Aktív témák