Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Napok óta legyőzhetetlen a 32 GB-os új Radeon pletykája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kell-e új tápkábel a GeForce RTX 50-es sorozatú VGA-khoz?
- Intel Arc Battlemage B570/B580
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sasNAXO
aktív tag
Biztos kevés volt rajta a haszon.
Ehhez már adniuk kell mellé pcie risert, meg gondolom lesz majd MAX-féle +aio+psu opció is, az meg még jobban megéri nekik. Ha jól tudom (javítsatok ki ha nem), a korábbi NR200(P) és MAX variáns nem teljesen egyforma alap volt. Így meg teljesen azonos alappal mehet a sima meg a MAX opció.
Az NR200(P)-hez: kár érte. Első* ITX házam volt, nagyon szerettem. Szerintem ha már pcie riser-ezik az ember, akkor azt valami "szendvics" házban érdemes, az NR200 meg pont nem az.
Szerk.:
* Oké, első "komoly", amibe már a fő gépet átépítettem.[ Szerkesztve ]
-
Sundesz
őstag
3 NR200P-m (fehér, fekete és sakura edition) van itthon, nem hiába. 25 ezres ára verhetlen volt, 140 dollár az vicc kategória.
Egyébként ha marad a sima GPU beépítés akkor felülre nem fér az az AIO, gondolom ezért erőltetik a vertikális beépítést.
-
Ixion77
addikt
Kár volt hozzányúlni.
Vajon mi volt a problémájuk vele? Túl sok fogyott belőle?
-
lbandi.95
újonc
Hát ez nem túl boldog hír. Az NR200P csodálatos kis ház volt, könnyen lehetett levegővel is hűteni csak a hátsó szellőzőn kellett beszívni a levegőt, meg fordítva kellett a toronyra feltenni a ventiket, és még egy méretes PA120SE is belefért, felül meg mehetett a kifújás. GPU meg lentről kapott elég levegőt. Ez így inkább butított változat, hogy csak riserrel lehet videokártyát használni, a procit meg csak vizezni lehet...
-
Nagyobb és kevesebb dolog fér el benne, mint az elődben, nem értem, mi a problémád
A sima NR200-ban meg tudtam azt csinálni, hogy a GPUt riser nélkül bedugtam az alaplapba, a külső vízhűtéshez meg a PCI passthrought oda, ahova a vertikális GPU menne. Ilyen gépház asszem nem sok van.
-
mad823
őstag
Régebben jobb volt.
De tényleg, mi az, hogy csak riserrel használható, nem fér el rendes léghűtés, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A sikeres típus leszármazottja sokban hasonlít az NR200P Maxre.