Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett voksol
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Akkor nem tudom, hogy mik lehetnek azok a kor szemével nézve durva CG átvezetők.
Mondjuk ez inkább a VIII. Már az intróval megvett kilóra.Játszottam a Soul Reaverrel (tán valahol még most is megvan), és nem igazán jött át, pedig akkoriban nagyon sok játékkal játszottam nagyon sokat. Fless volt, persze, elég egyedi főhős, plusz ott van az elhalálozás újszerű tálalása, de a játékmenet (amiért egy játékot alapból nyúz az ember) nagyon hamar ellaposodott. Not aged gracefully. Szerintem.
A listából ezzel szemben a háromnegyedét ma is elővenném, sőt, van, hogy elő is veszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ma megérkeztek Magyarországra is a Vivo V70-ek
- E-roller topik
- Gitáros topic
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Android szakmai topik
- Sorozatok
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 3080 Gaming OC videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mondjuk ez inkább a VIII. Már az intróval megvett kilóra.