Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- Valami baja van a tápomnak
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
Aktív témák
-
sp1r1t87
csendes tag
Természetesen bármit megtehetsz, bármilyen más libraryt használhatsz hozzá, de hát ezt nem is lehetne lekorlátozni sehogysem. Ha jól rémlik python sdk is van hozzá, de nem tudom mennyire hivatalos.
Megmutatni legközelebb szeptemberben tudom csak, mert eredetileg vidéki vagyok és jelenleg csak évközben járok fel heti 1x-2x.
-
sp1r1t87
csendes tag
Nem, én csak C++-ban kódoltam rá :-)
Az eszköz pontos, néha vannak mérési hibái, de azokat egy egyszerű zajszűréssel ki tudod javítani. És gyors is a cucc. Viszont a jelenlegi szoftverek szarok rá nagyon. De hát azért nem egy egyszerű feladat a gesztusok felismerése, így akadnak ebben is hibák (Bár hozzáteszem, hogy a gyári szoftverekben ezt nagyon elbaszták és lehet jobban is csinálni).Én látok benne jövőt, de persze az ilyen marketing fogások, hogy "az egér óta a legnagyobb találmány" meg ilyenek azok hülyeségek.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)