Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- Valami baja van a tápomnak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- LG LCD és LED TV-k
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
Köszi, közben böngészgetve a témában sok hasonló választ találtam én is..

Azt írják nagyban függ a pontossága attól, hogy az infra led érzékelőit bezavarja-e valami.
Pl napfény, ablak, vagy más, IR sugárzó tárgy a szobában. (a kinect-nél fennáll ugyanez a jelenség)A különböző elhelyezési megoldások külön érdekesek lehetnek, pl van olyan teszt a youtube-on hogy a csávó a homlokára rögzítette a Leap Motion-t és úgy is funkcionált, sőt! Ezt továbbgondolva pl FPS játékoknál a mellkasra helyezve a 'lövésre előretartott kezeket' prímán érzékelheti. (és még tovább gondolva ezt, pl egy Oculus Rift VR szemüveggel kibővített látvánnyal és egy ilyen irányítással mi minden válik lehetségessé)
Sok fanyalgást is olvasni, amiknek az elején hitelt adtam és sokan szinte pár perces kipróbálás után csalódva már adják is el a kütyüt, azonban most úgy látom, csupán még idő kell az optimalizáltabb drivereknek, idővel jó lesz ez nagyon is..
Aktív témák
- BOINC: compute for science
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Assetto Corsa Rally
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Microsoft Excel topic
- Valami baja van a tápomnak
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő