Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Yodafon
    őstag

Ez gonosz lesz, de örül a szívem. Pedig videó játék részen nem akkora a baj, Fallen Order és folytatására nem panaszkodhatunk, Outlaws olyan lett amilyen de az inkább az Ubisofton ment el, amennyire tudom Battlefront széria, Squadrons is egész jó.

Viszont ez a játék egy az egyben testesít meg mindent amit gyűlölök a Disney / Kathleen Kennedy féle Star Wars-ban. Röviden: Star Wars-ban két frakció háborúzik egymással, a szinte kimerithetetlen erőforrásokkal rendelkező, elnyomó rendszerű birodalom a náci 3. birodalom mintájára,( szimbolúmok, zászlók, masirozó katonák, sith tanok - okkultizmus stb) és az ellenük elkeseredett gerilla harcot vivó lázadók akiknek a szabadságon kívül nincs semmilyük(Francia ellenállás, Ukrán, Orosz partizánok stb). Vagyis alapvetően háborús drámára allkalmas Star Wars-ból próbálnak 90+%-ban családbarát filmeket és sorozatokat készíteni a mai napig(kivétel Andor és Zsivány egyes, de ezekhez is csak annyi köze van Kennedy-nek hogy hagyta a szakembereket dolgozni, számomra kimeríti a bűncselekmény fogalmát hogy a stáblistájukon szerepel a Disney és Kennedy neve.) Disney féle Star Wars mellé odateszem az Expanse-t vagy házon belül a Marvellt, képtelen vagyok megérteni a Disney miért van megelégedve a ,,tevékenységével", azért így lelakni egy franchise-t nem kis ,,tejesítmény”.

uhh most elkepzeltem egy elso vilaghaborura hajazo (Nyugaton a helyzet valtozatlan, 1917) SW filmet... Hat sztem kirobbano siker lenne 😍😍 Mar csak a latvanyvilag miatt is (felteve hogy hajaz a fent emlitett filmekre).

Új hozzászólás Aktív témák