Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen asztali médialejátszót?
- [Re:] Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 - 5600X / 5800X / 5900X / 5950X "Zen 3" (AM4)
- [Re:] Hardverjegyzék március elején
- Milyen notebookot vegyek?
- Micro Four Thirds
- [Re:] Március végén startol az Intel új asztali processzorcsaládja
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
skorBooT
tag
HI
A problémám: x64 -es xp és a Leadtek Winfast TV USBII nem szereti egymást. Elvileg hibaüzenet nélkül fel tudom telepíteni a drivereket (próbáltam a gyári cd-s és a hivatalos update-et is), de amikor elindítanám a winfast pvr lejátszó progit nem talál eszközt....
Kérdés : 1. Ismer valaki x64 es drivert ehhez az eszközhöz? Én a hivatalos oldalon csak egy 2004 -es update-et találtam. Mondjuk tudtommal 2004-ben már létezett 64 bites xp nem értem miért nem lehetett 64bitesre is megírni a drivert.
2. milyen más megoldás jöhet szóba a tvtuner vagy a x64-es xp kukába hajításán kívül?
kösz
Aktív témák
Aktív témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- [Re:] Redmi Note 8T - T-modell
- [Re:] Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gmail
- [Re:] Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Milyen asztali médialejátszót?
- Futás, futópályák
- Call of Duty: Black Ops - Cold War
- [Re:] Bose QuietComfort 35 II
- További aktív témák...
Mai prémium hirdetések
- "svájci bicska" gaming, photoshop, video-vágás? Egyik sem probléma! Intel (Intel 10600K + 1080Ti)
- AKCIÓ! BONTATLAN ÚJ IPAD PRO 2020 11” 512GB Wi-Fi Wi-Fi AZONNAL DEÁK TÉRNÉL ÁTVEHETŐ SPACE GREY
- ÚJ iPad Pro 2018 11",WI-Fi SPACE GREY 256GB GARANCIÁBAN CSERÉLT 2021.08.10 Deák térnél AZONNAL ÁTVE
- Dell XPS 13 9300*i7 10.Gen/vil.MAGYAR bill.+MAGYAR lokalizáció/600 nits 100% sRGB/13h netezés/gari
- HP EliteBook 840 G2 „Golyóálló” Prémium Üzleti Laptop 14” -75% i5-5300U 8GB 256GB SSD FHD IPS !
Állásajánlatok
Cég: Intelliport Systems Kft.
Város: Budapest
Cég: ICF Tech Hungary Kft.
Város: Budapest