Hirdetés
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple MacBook
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen egeret válasszak?
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- 3D nyomtatás
- Kezdő fotósok digitális fényképei
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
üzenetére
Hát nekem akkor is csak 3GB lesz másfél óra felvétel!
A tippet kösz, mod ott nézem, hogy bizony 5Mbits a video bitrate (ami amúgy a min. megcélzott sávszél, de mindegy, mert egyik módban sem hagyja programból állítani), véletlenül sem 10 (amit az eredeti kezelőfelületen meg lehet adni) v. 12 (most áttettem utóbbira). Így már érthető a fele méretű video-fájl, az viszont kevésbé, hogy miért nem alkalmazza a beállított 10000kbps-t.
Ráadásul PAL 720x480-on van (media center streaming dvd helyett
), viszont a felvétel meg 720x576 volt, amit még kevésbé értek.
Szűrőkhöz nem nyúltam, mert nem akarom eltolni.
Visszamentem a menübe, és elcsesződött a bitsűrűség Ct-Al-E-s beállítás. A PVR2-t restartolva szintén. Akkor most mégis mit tegyek, ha 10Mbits-szel akarok felvenni?
Új hozzászólás Aktív témák
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Óra topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bitcoin topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő