Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amazon Fire TV stick/box
- Home server / házi szerver építése
- Apple MacBook
- Rugdossa az AI-t az AMD, mintha nem lenne holnap
- Google Chromecast topic
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini PC
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dvdbackuper
őstag
Vista alatt énis sokat szenvedtem, mire hangot csiholtam belőle...nekem az alaplapi cd bementre van kötve a hang, ahova a cd audio kábelt kellene dugni...utána a rögzítőeszközöknél engedélyezni kell a 'letiltott eszközök megjelenítése' menüt, és a 'zenei cd' bemenetet engedélyezni kell...a PVR2-ben is be kell állítani a bemeneti eszközt...xp-m már rég volt, de úgy emlékszem, ott egyszerűbb a beállítása...64bites vistám van...
-
bzoley
veterán
Mondtam, hogy a tunerhez egy friss beta drivert tegyél fel, az nem telepítős. Ettől függetlenül, ha gond volt vele, akkor az egész géppel van gond, és az hogy nincs hang , már nem is meglepő. Ebben az esetben nem ártana keresni egy ismerőst, aki érti mit csinál.
Driver telepítés után ellenőrizd az eszközkezelőt, mindkét eszköz a helyén van-e. Ellenőrizd a kábelezést, jól, ill. jó helyre van-e dugva. Nem ártana tudni, milyen hangkártyáról van szó, lehet úgy, szar, ahogy van, bár ez csak kevés esetben jellemző.
Nézd meg, hogy a tunerhez kapott kábelcsokron van-e audio kimenet, próbáld meg azon keresztül, kívül összekötni a két kártyát. Jó lenne, ha leírnád a PVR2 beállításait, még jobb lenne egy kép(linkelve, nem kiplakátolva).
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest