Hirdetés
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
krisz74
tag
válasz
üzenetére
Hát most azt csináltam, hogy telepítettem egy illesztőprogramot ill a pvr2 v. prv2-t.
Összedugtam a videót a kártyával sima antennakábellel, és hát nem találtam képet. (Aki kölcsönadta, azt mondta, hogy így csinálták.)
Én csak a nagy kék képernyőt látom.Állítani kell valamit, csatornát keresni, vagy mi az a bemeneti elosztó? Anélkül kép sincs meg semmi?
Az angolom nem a legjobb, meg hát amit eddig találtam, inkább a tv nézésről szólt, nem a VHS digitalizálásról.Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AliExpress tapasztalatok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Arc Raiders
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W11 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest