Hirdetés

Keresés

Aktív témák

 • thlacko

  csendes tag

  Sziaztok,

  Az LG 42LK530 tv-t néztem ki az itteni ajánlások alapján. Pár dologra azonban kíváncsi lennék:
  analóg adás gány, konkrétan mit érthetek ez alatt, mert mi tv-zésre is szeretnénk használni jelenleg kábeles digi van otthon?
  Fogyasztással kapcsolatban tudtok-e esetleg nyilatkozni, kevés fanatikus van, aki meg is méri, de hátha? :)
  Illetve a médialejátszási képességek érdekelnek usb eszközről különös tekintettel az mkv fileokra 5.1-es hanggal, hogy milyen szinten/arányban boldogul ezekkel a masina?
  Látószöggel kapcsolatban esetleg lehet hülye kérdés, de mi a földön alszunk, és kb 1 méter magasan van a tv 3 méter távolságra tőlünk, és gondolom nem 1 m-el a szemmagasság fölé tervezték, de nálunk sajnos ez van.
  Az összes tv ips panellel szerelt amúgy, meg tudom ezt állapítani laikusként, amikor kihozzák nekem valami kódból, akármiből?
  Illetve esetleg ha valaki pc-re kötve próbálta, használta, úgy milyen képe van full hd-ban, ill a játékok mennyire élvezhetők rajta?

  Amúgy az igényim 40-42 coll, minél szebb, jobb minőségű kép, ha tv-zésre használjuk, nem pc-re kötve, akkor is jó-nézhető képe legyen. Az sem lenne hátrány, ha minél több mkv-val elboldogulna usb eszközről. Eredetileg 100 körül szántam rá, de már hajlok a 120-130-as vételárra is.

  Amúgy csak az lcd játszhat, mert egy euronicsban az eladó mindenképpen a plazam felé akart terelni, érvei: input lagg nulla, fekete az feket, fogyasztás, és kiforrott technológia.

  Köszönöm. :P

  Addig röhögtünk a főnök viccén, amíg rá nem jöttünk, hogy ez a mai feladat...

 • thlacko

  csendes tag

  válasz BBéci #13854 üzenetére

  "mi a földön alszunk, és kb 1 méter magasan van a tv 3 méter távolságra tőlünk"
  Alvás közben nem tök mindegy, milyen magasan van a tévé? :D

  :DD Jogos a 2 pont. Szóval mi a földön fekve tv-zünk este elalvás előtt, és innét lenne túlnyomórészt használva a tv.

  "Ezek szerint léteznek normális, hozzáértő eladók, nem hittem volna! :K"

  Akkor ha jól értem a "burkolt" utalásod, szerinted is a plazma jobb választás mint az lcd? Érdekelne bővebben is a véleményed a dologról, mert ha már ennyi pénzt kiadok, szeretném a lehető legjobbat és persze az igényeimnek megfelelőt kapni a pénzemért. egyáltalán nem ragaszkodok az lcd-hez, csak az a divatos mostanság vagy mi. :B

  Addig röhögtünk a főnök viccén, amíg rá nem jöttünk, hogy ez a mai feladat...

Aktív témák