Hirdetés

Aktív témák

  • canniball

    nagyúr

    Adott egy Philips 37PFL5322 TV, ehhez szeretnék fali konzolt venni, de mivel az útmatató nem sok támpontot ad hozzátok fordulnék.
    Eddig úgy gondoltam "ez is vas az is vas" alapon veszek valami univerzális darabot és le van tudva a dolog, de aztán ráakadtam erre és elbizonytalanodtam: ugyan a méret (37") és a súly (21kg) passzol a lyukak távolsága viszont nem (600x400mm vagy 650x300mm). Ezek szerint hiába univerzális mégsem mindegy mit veszek...ráadásul van ahol/amelyik terméknél nem is írnak mást csak képernyő-méretet (pl.). A TV hátulján pedig vannak olyan csavarok mint ezen a képen az alsók, az ikeás vason látom is hogy hova kell őket akasztani a másikon viszont nem... Szóval a kérdéseim:
    1. A csavarok is megzavartak, esetleg többféle rögzítési szabvány is létezik?
    2. Tudnátok-e olyan egyszerű-olcsó darabot mutatni, ami jó a TV-mhez? (37", 21kg, a lyukak távolsága 600x400mm vagy 650x300mm.)
    3. Mennyibe fájna ha olyat akarnék, amelyikkel állítható a TV faltól való távolsága? (Dönteni, forgatni stb. nem akarom, csak legfeljebb a faltól vízszintesen elmozgatni...már ha egyáltalán létezik ilyen.)
    4. A rögzítéshez szükséges csavarokat/tipliket adják-e ezekhez vagy külön kell őket beszerezni?

    https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...

Aktív témák